Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan éli meg, hogy ahogy öregszik nem olyan kellendő a másik nemnél?
48 éves férfi vagyok. Magas, rengeteg hajam van, arányos a testem és jó munkahelyem van. Jóképű vagyok, megvannak a fogaim, jól öltözöm, egészséges vagyok, mindenem működik, ahogy kell.
Számomra egy hosszú házasság után most jött el a reneszánsz.
Örülök, ha egy nőnek már van gyereke. Nekem is van és nem akarok többet.
Van pénzem utazgatni, szórakozni, beszélek idegen nyelveken.
Szóval én jól élem meg az öregedést, köszi.
Hat nem mindenki hasonloan oregszik :D
Nem kotelezo szemetet enni vagy sokat.
Nem tultja meg senki,h fussak edzzek.
Nem tiltja meg senki h mindig elutasitsam az alkoholt teljes mertekben.
A pozitiv mentalitas is fiatalit.
A legboldogabb korszakom eddigi eletem sora az elmult par ev es jelen.
#37 Pont, hogy nem ezt mondtam! Hanem azt, hogy most 40-esen sokkal jobb.
#36 vagyok
A 27-esben volt némi irónia, arra gondoltam. Addig olvastam a válaszokat.
32-es :)
Szerintem minden csak nézőpont kérdése! A kor az csak egy szám, és mindenkinek, nőnek-férfinek megvan a maga "bája", szépsége, és hibája.
a társkeresés nem kor függő, egyszerűen csak tisztában kell lenni a saját világunkkal, hogy pontosan mit és kit akarunk, és ezek mentén kell úgymond keresgélni, bár gyakran vannak sorsszerű találkozások, és bizony minden okkal történik, és néha akkor jön el az akit nekünk szánt az ég, amikor nem is várnánk.
Teszem hozzá, minél érettebb egy nő szerintem annál vonzóbb, és a férfiakra is elmondható ugyanez.
Mást keres egy 20-as férfi, mint egy 40-es, és a nők nagy része 40 felett már igen csak tapasztaltak, legtöbben túl vannak minden mesén, szóval őket már nehéz levenni a lábukról.
Nos, minden csupán csak azon múlik hogy élünk e a lehetőségeinkkel,kockáztatunk, vagy hagyunk mindent a régi, megszokott, biztonságban, és éljük szingli életünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!