Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg a társkereső oldalakon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a társkereső oldalakon, nárcisztikus nők, és férfiak vannak?

Figyelt kérdés
.
ma 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, azért voltam én is fent sokszor, mert nárcisztikus vagyok, mint minden fent lévő nő. Ja, nem. 43N
ma 19:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy te az vagy?!
ma 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jól tudom magam diagnosztizálni. :-D Mondtam pár éve egyszer a pszichológusomnak is, mikor jártam, hogy szerintem skizofrén is vagyok. :-D Erre kikerekedett a szeme és mondta, hogy na maga az biztos nem, inkább csak önbizalomhiányos. Viszont évek óta nem jártam már nála, mert szerinte nincs rá szükségem. Szerintem meg csak nem akart velem már társalogni még pénzért sem. :-D
ma 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ahogy a való életben, úgy a társkeren sem ilyenek, vagy olyanok a népek. Sokan vagyunk, sok félék.
ma 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, en sem voltam/vagyokaz, baratnoim sem (es a parjaink, akiket ott ismertunk meg).
ma 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!