Miért nézik le azt, aki itt akar ismerkedni?
Nem lenézik, csak valakinek olyan sivár az élete, hogy attól érzi egy kicsit izgalmasnak, hogy itt abba rúg bele akibe tud.
Ha ez az empátia teljes hiányával is társul, akkor tovább romlik a válaszok minősége.
Nem kell velük foglalkozni. Én simán tudtam itt ismerkedni.
Általában csak tinderező, vagy partyhelyeken kurválkodó, nagyképű és egoista nők néznek le bárkit, ha a számukra nem megfelelő helyen ismerkedik. Nekik arról lövésük sincs, hogy milyen az, ha valakinek pl a lélek a fontosabb. Nem pedig az egyen tucat koktélozgatós, csöcsvillantós, csücsörítős selfiek. Vagy akik szintén el nem tudják képzelni hogy az ismerkedésben bármi nehézség lehet, hiszen ők nem bírják napi szinten lekoptatni a sok érdeklődőt. Sőt egy részük már ebben méri tévesen, ki mennyire jó vagy értékes ember. A like, meg hogy milyen emberek tepernének utánuk, akiket aztán egy kis húzás és csábítgatás után nagyképűen utasíthatnak vissza. De náluk pl akkor se vagy ember, ha nincs facen profilképed, mert biztos csak azért, mert ronda vagy. Vagy félsz hogy nem kapsz elég like-ot. Az szintén fel se merülhet, hogy esetleg azért, mert nem a közösségi médián élsz, vagy hogy nem akarod visszaéljenek vele.
Na mindegy, torzult, nagyképű hülyék véleményére szerintem ne hallgass. És máris nyugisabb, boldogabb lesz az életed. És ismerkedj nyugodtan bárhol, ahol csak szeretnél.
#3 Tudod az nem áldozatkomplexusos, ha valakibe itt a magadfélék lépten nyomon beleállnak, aztán ő erre egy kérdés keretén belül rákérdez.
Ráadásul nem csak belé, egyes nagyképű és primitív, gőgös, egoista nők lépten nyomon hangoztatják, hogy aki gyk-n, írásban, kép nélkül vagy bárhogy nekik nem tetsző módon ismerkedik, az élettelen nyomorék. De gondolom a magadféle szerint ezzel semmi probléma nincs.
Debrecen környékéről írhattok.
35f
#4: na, milyen a magamféle, mesélj?
Kibe álltam bele legutóbb?
Hogy Te mit magyarázól bele a kérdésbe, a Te dolgod, de nem lehet kijelenteni, hogy mindenkit lenéznek.
Rákérdez, de mire? Tesz egy állítás, ami nem igaz. Ha idehozná a kérdését (vagy másokét), és rákérdezne "itt mi volt a probléma", akkor lehetne miről beszélni.
Nem, ez tényleg áldozatkomplexus: "példát se kell hoznom, mert nem velem/velünk van a baj, hanem a válaszolókkal". Ez egyszerűen téveszme.
Az meg kifejezetten szánalmas, hogy kijelented, nekem mivel nincs bajom, milyen kettős mércét alkalmazok. Ez szalmabáb érvelés.
Nem nézik le, hanem max segíteni akarnak neked azzal, hogy ne itt ismerkedjél. Persze lehet itt, nem azt mondom, én is sok emberrel megismerkedtem itt, viszont csak 1 emberrel jutott el odáig, hogy élőben is talizunk és több is legyen belőle.
A másik meg, hogy az se mind1 milyen ismerkedést szeretnél. Csak online anonim vagy, online de úgy lásd a másikat is, vagy élőben is talizzatok. Ezeket érdemes letisztázni meg ki hol lakik, mit akartok...stb.
Továbbá amiért azt tanácsolom mégse itt ismerkedjél, az pont az hogy anonim az oldal. Nem tudod ki a másik, könyörögni neki egy arc képért is, nemhogy social felületet adjon, vagy ha ad az is lehet kamu. Egyszerűen az idő és energia amit beleteszel, nem éri meg. Mondtam én élőben megismertem itt vkivel és kapcsolat is lett belőle, na az kb 10 év alatt jött össze.
Egyszerűen azt nem értem, hogy egy olyan szimpla kérdéshez (vagyis inkább társkereső hirdetéshez), ami pusztán pl. abból áll, hogy "30 éves férfi ismerkedne", miért kell odabüfögni, hogy "ásd el magad". Miért kell olyanoknak hozzászólni, akik egyértelműen NEM akarnak az adott illetővel ismerkedni? Miért kell szándékosan, rosszindulatúan egymás "üzletét" rontani?
Ugyanez a helyzet a különböző facebookos adok-veszek csoportokkal is. Gyakorlatilag bármit hirdetek bármilyen áron, biztos hogy lesz legalább egyvalaki, aki odaveti, hogy "dugd fel magadnak".
Tényleg ennyire romlottak vagyunk?
Gyakorlatilag akármilyen szöveget ír (vagy nem ír) magáról valaki, mindig lesz mibe belekötni. Ha túl hosszan ír valaki, akkor az a baj, ha röviden akkor az a baj. Minél többet elárul magáról valaki egy ilyen kérdés alatt, annál több támadási felületet ad, illetve annál jobban beazonosíthatóvá válik.
Az is mindennapos, hogy ha valaki többször is próbálkozik, akkor azt kommentelik ezek az élettelenek, hogy "ez már elsőre is szánalmas volt", akármi is a valódi tartalom.
Egyszóval mindenbe beleköttök, tipikus van sapka - nincs sapka eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!