Miért nézik le azt, aki itt akar ismerkedni?
#10: mutass példát erre.
Ja, a túl hosszú, az túl hosszú, fantasztikus észrevétel.
Számonkéred, hogy egy ismerkedős oldalon miért kötnek bele abba, aki ismerkedni akar, miközben kifogásokat gyártasz arra, hogy az ember miért ne ismerkedjék úgy, hogy tényleg elhiggyük, komolyan a szándékai.
Amikor valaki annyit sem ír le, melyik földrészen található, ott mit vár el? Hogy pár levélváltás után kiderüljön, fizikai képtelenség a kapcsolat? Igenis vállalja azt, hogy akár beazonosítható is legyen, nem szégyen az, ha valaki ismerkedni akar. De ez így pont az, mint amikor valaki azt kéri, mondja véleményt verséről, hajáról, lábgombájáról stb., de én kérjem el privátban. Ne, ne raboljuk egymás idejét felesleges körökkel.
#12: miért hazudsz?
Én arról beszéltem, hogy nem jelenthető ki, hogy lenézik az ilyen embereket. Ez egyértelműen kijelenthető, hiszen sok kérdésnél vannak pozitív válaszok, sőt, sikeres ismerkedések.
A Kérdezőnek akkor lenne igaza, ha ezek sem lennének.
És a vicc, hogy #13 alatt ugyanezt írod le.
Az pedig, hogy laposföldhívőkhöz hasonlítasz, téged minősít, mert nem érted, amit írok. És ha valaki megrágalmaz, akkor jogosan várom el, hogy bizonyítsa az állítását. Mert itt nem csak véleménybeli különbségről van szó, hanem konkrét vádról konkrétan velem szemben (olvass vissza).
#8:
Lehet van eladó ásója! 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!