Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Soha többé elutasítás, soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha többé elutasítás, soha többé csalódás! Mit gondolsz?

Figyelt kérdés
Teljes visszavonulás, nem jött össze a társkeresés, emiatt el kell engedni ezt a témát, úgy tűnik, nem kellek. Más is csinált ilyet? Milyen tapasztalataid vannak?

ma 20:16
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
64%

Mindig, amikor ezt elhatározom és elkezdeném megvalósítani,

jön egy nő, h tönkretegye.

#trusztori

ma 20:18
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Én pasiként kb ìgy vagyok szerintem sok pasi szintén.
ma 20:30
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
Jól teszed.
ma 20:30
 4/12 anonim ***** válasza:
35%
Ezzel csak az a baj, hogy úgyis lesz nő aki megfog. Inkább önkritikát kellene tartani hol rontottad el te és fejleszteni önmagad e téren, valamint önbizalmat növelni és persze emberismeretet. Hogy mikor kapcsolatban kötsz ki újra akkor jobb legyen mint azelőtt.
ma 20:46
 5/12 anonim ***** válasza:
45%
Nem köszönöm. A negatív dolgokból lehet tanulni és emiatt lehet fejlődni.
ma 20:54
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Sokan vannak így ezzel....
ma 21:20
 7/12 anonim ***** válasza:
24%
Fejleszteni kell magad. Férfiak nagyrésze miért sértődik meg ha pl le kell fogynia? Vagy munka mellé el kell járnia tovább tanulni?
ma 21:22
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
Milyen tapasztalatra számítasz? Arra a tipikus "amikor elengedtem, akkor jött össze váratlanul, egy szerencsés véletlennek köszönhetően" jellegűre? Ez nem azoknak szokott megadatni, akiket folyamatosan elutasítanak... A magunkfajta tapasztalata kb. úgy néz ki, hogy "... és semmi. Nem történt csoda, minden ugyanolyan, mint eddig (= én egyedül, másoknak bezzeg alakulnak a dolgaik), csak próbálok úgy tenni, mintha már nem is érdekelne, esetleg addig hajszolni magam munkával és hobbikkal, hogy csak hullafáradtan beessek az ágyba, és ne maradjon kapacitásom ezen kattogni." 😕
ma 21:25
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Általában szakítás után erre szoktam készülni. Aztán eltelik valamennyi idő, és hiába élvezem a szabadságot, mindig jön valaki, aki megbolondít, és elkezdődik egy újabb párkapcsolat.
ma 21:28
 10/12 anonim ***** válasza:
52%
Van ez így.
ma 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!