Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet sok elutasítás után ugyan azzal az önbizalommal folytatni?
Lányként nem tudom, hogy hogyan lehet.
Pasiknak szoktam tanácsot adni ennek a feldolgozására, de lányként... valószínűleg kicsivel nehezebb helyzetben vagy.
Tartok tőle, hogy a megjelenésed sokat nyom a latba. Nem is az arcod szépsége vagy a magasságod, hanem az alakod és a súlyod.
Rossz hír, hogy ezen valószínűleg kell dolgozni (és akkor több sikered lesz)
Jó hír, hogy ezen LEHET dolgozni.
De ez csak feltételezés és lehet, hogy csodálatos alakod van. na az lenne az igazán izgalmas kérdéskör, hogy vajon a cselekedeteidben mi az az elrejtett séma, ami miatt ez történik Veled.
Mindenesetre a visszautasítást szerintem úgy kell kezelni, hogy az nem NEKED szól ott. hanem annak a pillanatnak ott és akkor. Akkor épp a másik nem tud belemenni. Mert rossz kedve van, mert dühös, mert részeg, mert rosszul van, mert éppen gyászol, mert már mást szeret évek óta, mert akármi.
Ha szeretnél írj, szerintem érdekes a téma, szívesen beszélgetek erről.
27 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!