Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet sok elutasítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet sok elutasítás után ugyan azzal az önbizalommal folytatni?

Figyelt kérdés
19 vagyok, és még nem volt senkim. Az első csókom az volt, mikor egy buliban egy részeg pasi meg akarta csókolni a barátnőmet, de én mellette álltam és mellé ment a dolog.🙈 A szalagavatómon nem keringőztem, mert nem találtam párt magamnak, elfogytak a srácok, és nekem meg nem volt fiú tesóm, vagy barátom, vagy bárki akit tudtam volna vinni, szóval így jártam. Átestem a szokásos fiú-lány legjobb barát dolgon, évekig szerelmes voltam, majd 16 évesen egyszer elmondtam neki, és többet nem beszéltünk. Voltak randijaim, viszonylag sok, de sosem lett második. Sőt, rekordot döntöttem, mert hétfő este a srác el sem jött.:D Nem tartom magam kifejezetten csúnyának, mások szerint kedves vagyok, vicces, közvetlen, viszonylag művelt is vagyok. Egyszerűen sajnos nem tudom mi lehet velem a baj. De nyilván már nincs az az önbizalmam mint mikor valaki 14 évesen a nagy kamasz szerelemről álmodozik, és a hasonlók. :) Adjam fel a dolgot?:)

jún. 5. 23:47
 1/2 anonim ***** válasza:
48%

Lányként nem tudom, hogy hogyan lehet.

Pasiknak szoktam tanácsot adni ennek a feldolgozására, de lányként... valószínűleg kicsivel nehezebb helyzetben vagy.

Tartok tőle, hogy a megjelenésed sokat nyom a latba. Nem is az arcod szépsége vagy a magasságod, hanem az alakod és a súlyod.

Rossz hír, hogy ezen valószínűleg kell dolgozni (és akkor több sikered lesz)

Jó hír, hogy ezen LEHET dolgozni.

De ez csak feltételezés és lehet, hogy csodálatos alakod van. na az lenne az igazán izgalmas kérdéskör, hogy vajon a cselekedeteidben mi az az elrejtett séma, ami miatt ez történik Veled.

Mindenesetre a visszautasítást szerintem úgy kell kezelni, hogy az nem NEKED szól ott. hanem annak a pillanatnak ott és akkor. Akkor épp a másik nem tud belemenni. Mert rossz kedve van, mert dühös, mert részeg, mert rosszul van, mert éppen gyászol, mert már mást szeret évek óta, mert akármi.

Ha szeretnél írj, szerintem érdekes a téma, szívesen beszélgetek erről.

27 F

jún. 6. 00:13
 2/2 anonim ***** válasza:
48%
Vagy valami komoly szoftverhibád lehet, vagy túl válogatós vagy, és csak a tökéletes külsejű fiúkat veszed észre.
jún. 6. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!