Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem elég a vidéki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem elég a vidéki nőknek az átlag kereset egy pasitól nettó 400e?

Figyelt kérdés
[link]
2023. szept. 3. 10:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/111 A kérdező kommentje:

"De ugyanígy akkor te is felejtsd el, hogy az intelligenciához, biztonsághoz, műveltséghez vonzódó nőkkel probléma van."

Ki mondta, hogy nekem mindenkép diplomás nő kell he?

Én annak is örülnék ha mondjuk egy pénztáros lányal is össze tudnék jönni.

De már ennek a rétegnek is csak alap a mérhetetlenül sok pénz.

2023. szept. 3. 12:44
 42/111 anonim ***** válasza:
2%
#15: Mindig azok dobálóznak ezzel a szövegértés dumával, akik nem akarják elismerni, hogy tévednek. Álomvilágban élsz, nem mindenki olyan szakra jelentkezik, ahol 400 alatt van a ponthatár.🤣 Már amikor én jelentkeztem, már akkor 315K volt félévente és ismertem nem is egy olyat, aki államin kezdte, de mégis átkerült önköltségesre. Nem is értem minek érvelsz azzal, hogy ingyenes, nem nem mindenkinek ingyenes, főleg nem egy népszerűbb szakon. Az ugye megvan, hogy nem mindenki kerül be koliba és albiban kell laknia? Valaki tényleg elhiszi, hogy a legtöbb egyetemistának csak kajára+kolira kell fordítania pénzt? Ásd el magad.
2023. szept. 3. 12:46
 43/111 anonim ***** válasza:
52%
Igen? Akkor hogy létezik, hogy családok ezrei élenk szegénységben? Azt ne mondd, hogy minden nyomorult körülmények közt élő családban az apa 400 nettó fölött keres, mert azonnal dobok egy hátast. :D
 44/111 anonim ***** válasza:
70%
A pénztáros lányok közölték veled, hogy nem jönnek össze veled, mert csak 400 nettót keresel? Vagy ezt hogy kell elképzelni?
 45/111 A kérdező kommentje:

Mondhatni mivel számos randin (kb 7db) egy ehhez nagyon hasonló beszélgetés részlet mindig volt:

A lány randin megkérdezte mit dolgozok?

En elmondtam, h egy gyarban vagyok rendszergazda es a gyartosori es az irodai it rendszer gond nélküli üzemeltetéséért vagyok felelős.

Aztan megkerdezte, hogy mennyit kapok ezert.

Elmondtam a fizum.

Randi vege es nem lett 2. Randi mert ezen kívül minden jól ment.

Szóval nem igazán tudok elképzelni más magyarázatot.

2023. szept. 3. 12:52
 46/111 anonim ***** válasza:
29%
Things that never happened.
2023. szept. 3. 12:53
 47/111 anonim ***** válasza:
52%
KÉrdező, válaszolj... Hogy létezik, hogy rengeteg család él a létminimumon? Ha a nők kizárólag 400 nettó fölött kereső férfiakkal jönnek össze, akkor hogy lehet, hogy annyi gyerek él szegénységben?
2023. szept. 3. 12:55
 48/111 A kérdező kommentje:
Nem akarok rasszista lenni de azok vagy cigányok vagy cigány módra élnek.
2023. szept. 3. 12:58
 49/111 anonim ***** válasza:
0%

#45: Jaaa hogy az lusta aki nem államin csinálja végig, meg biztos a szülők önzőek.🤡🤡🤡 Az nem az én problémám, hogy te államilag támogatott képzés alatt te a 250-300 pontos mérnöki képzéseket érted.🤣

Te akkorát fogsz koppanni az életben ekkora arccal, hogy azt az ország másik végében is hallani fogják. Az ember jó dolgában nem tud mit kezdeni magával, de tényleg. Azt én vagyok még a hülye érted, az ész megáll.

2023. szept. 3. 12:59
 50/111 anonim ***** válasza:
70%
Ez egy spektrum, aminek a legalján a putrisok, a legtetején a rózsadombi elit van. De könyörgöm, mindegyik társadalmi osztályban vannak párok. Kicsit vicces, hogy úgy akarod beállítani, hogy a nálad szegényebbeknek és a nálad gazdagabbaknak mind pofon egyszerű a pártalálás, de jaaaaaaj, sajnos pont a te szinteden lehetetlen. Na hagyjuk már...
2023. szept. 3. 13:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!