Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elég a vidéki nőknek az átlag kereset egy pasitól nettó 400e?
Az a baj, hogy ezek a csóringerek nagyon egysíkúan gondolkodnak. A kérdező is arra gondolt most, hogy huhhh, valahogy kiéhezne egy külföldi nyaralást. Na és addig? :D És mi van a megtakarítással, befektetéssel?
Félreértés ne essék, egy nálam kétszer jobban kereső férfival nálam is ugyanaz lenne a probléma. Vagy ő finanszírozná számomra azt az életszínvonalat, ami számára természetes, vagy le kellene mondjon ezer meg egy dologról, hogy az én szintemen maradjon.
Ezért nem állok szóba sem nálam lényegesen csóróbb, sem lényegesen gazdagabb férfiakkal.
"Vagy lakást majd a nő vegyen a segged alá?"
Már van lakásom.
#73 Ne tekintsük ennyire előre mert még csak 26 vagyok és pályakezdő informatikus.
Ezek az autot leszámítva még nem időszerűek.
#62 Arról írtam hogy hogyan működött a világ RÉGEN. Nagyon régen. Amikor a nők még nem dolgoztak. Ehhez hogy jön az hogy te most a mai világban sokat keresel?
A másik dolog amit még írtam, hogy a nők felé támasztott elvárások valahogy eltűntek a mai világban. Ha leírom, hogy ha nincs feszes kerek segge akkor nekem nem is kell a nő, már egyből egy hímsoviniszta gyökér vagyok. Ha pedig még azt is elvárom, hogy 3 gyereket is szüljön nekem, akkor ássam el magam, de azonnal. Bezzeg a férfiaktól ugyanazokat várjuk el mint régen. Magas szociális státusz, sok pénz, magas életszínvonal biztosítása. Meg ehhez még mint új elvárás dobjuk hozzá a 180+ centi szálkás szőkeherceg kinézetet.
Amúgy férfiként nekem ezen elvárásokkal nincs problémám, ellenben annál inkább bosszantó amikor egy elhízott proli nő a 3 macskájával azt hiszi hogy számomra egy főnyeremény. Nyilván nem nagy munka ezeket kiszűrni, nincs ezzel akkora probléma, de azért eléggé ordít hogy valami nagyon nem okés a mai társkereső piacon.
78
De pontosan most az okés! Neked sem
és a nőnek sem kötelező bárkivel összeállni!!! Te is mondhatsz nemet az általad leírt tipusra! Akkor majd ő eldönti, hogy lejjebb adja az igényeit, vagy marad egyedül!
3 gyereket??? De közben ne legyenek anyagi elvárásaim bzdmeg???
3 gyereket akkor szülnék, ha MINDEN kalppolna, ÉS, keres a pasi havi 3M.et /hó, ÉS hajlandó aláírni a házassági szerződesben, hogy válas esetén, eltart! Na ugy oké!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!