Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalmi elvárások szerint egy incelnek nem illik nyaralnia sem? Az volna a helyes ha ezt is megtagadná magától?
Erős visszatetszést keltett a hír miszerint én nyaralni megyek, egyedül.
Ennek visszakérdeztem mert nem tudtam mire vélni, mire azt kaptam vissza hogy nem szokás egyedül nyaralni.
Most akinek nem jut pár, az dögöljön meg de nyaralni ne menjen mert mit képzel magáról?
Vagy hogy kéne ezt felfogni?
62
Próbálj ki különböző hanghordozásokat amikor ismerős vagy munkahelyi közegben vagy. Nagyon szórakoztató és tanulságos.
Amelyik hanghordozásodra reagálnak a legpozitívabban az illik az általuk neked szerepbe leginkább, amely külső alapján lett kiosztva.
Nekem az jött ki, hogy nem túl erős és kicsit engedélykérő, magasabb hang a legcélravezetőbb és az torkollik aránylag a legkevesebb inzultusba és ellenségességbe.
Hiába, hogy alapból dominánsabb, határozottabb lenne a kommunikációs stílusom, nem tolerálják jól azt, támadásnak veszik. Ugyanakkor a szarkazmusomat is el kellett hagynom mert ha nem nézel ki elég jól azt sem tolerálják.
Nagyon hasznos kísérlet amit bárki megejthet, kivitelezhet könnyen.
50, ha te így érzel, az a te rosszindulatodat jelzi csak, nem kéne mindneki másra is kivetítened.
A 63asban leírt "kísérlet" meg időpocslékolás, tekintve, hogy se kontrollcsoport, sem használható mérés nem született benne.
Akkor lenne értelme a kísérletednek, ha legalább 20-30x megtörténne (nyilván külön csoportokon) és mérve lenne a többiek reakciója objektív skálán (azaz pszichológiai kérdőíven).
De mivel tudható, hogy te előfeltevésekkel érkeztél a kísérletbe, ráadásul semmiféle objektivitás nincs benne, és még érdemben megismételve sincs, így igazából csak a saját szórakoztatásodra, vagyis hát az önutálatod kielégítésére volt alkalmas, valódi eredményt nem adott semmiről.
64
Ez nem gyógyszertesztelés, tehát nem kell hozzá kontrollcsoport.
Vagy hogy képzeled el azt?
“ Akkor lenne értelme a kísérletednek, ha legalább 20-30x megtörténne (nyilván külön csoportokon) és mérve lenne a többiek reakciója objektív skálán (azaz pszichológiai kérdőíven).”
Akkor mérd meg. Számomra épp elég meggyőző a dolog.
Sima tesztelés, megfigyelés.
66#
Furcsa de otthon nem hiányzott a gyk mert értelmesebb dolgokkal is el tudtam magam foglalni
Kiutazva sokszor van lukasban időm, és akkor írogattam ide, mert valamivel el kellett ütni az időt
Miért fáj neked hogy van időm erre is?
Mintha a gyk valami full elfoglaltság lenne ami teljesen leköt
Én jól érzem magam idekint nem kell aggódni
Az a baj a panaszkodással hogy az egy nagy semmi. Nincs értelme, nem változtat semmin, nincs jelentősége, nincs mondanivalója, nincs tartalma és nincs értéke. Kapsz egy rövid kielégülést tole mint egy drogos amikor szúr, oké. De ezen túl ez csak jelentéktelen zaj.
Minden egyes pillanat amit az ember panaszkodással tölt a semmire elpazarolt idő az életéből amit sose kap vissza.
"Minden egyes pillanat amit az ember panaszkodással tölt a semmire elpazarolt idő az életéből amit sose kap vissza."
Az élet javarésze ilyen elpazarolt idő, ahogy én látom
De lassan sötétedik és akkor csak belevetem magamat én is az életbe
De az is csak elpazarolt idő lesz semmi több
Itt ilyenkor indul be az élet
Amikor lehűl a levegő kicsit
De a problémátok lényege az, hogy ti magatokból vagy kitudja kiből kiindulva azt képzelitek, hogy ha én minden percemet a nyaralásnak szentelek akkor bármi is megváltozik, esetleg akkor én is eredményesebben tudok fellépni.
Nagyobbat nem is tévedhettetek volna. Bizton állíthatom hogy semmi jelentősége nincs annak mennyire teszem oda magamat, ezt már régen megtanultam
Ez nálam inkább kontraproduktív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!