Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ismerkedéskor probáltatok celirányosan gazdag vagy magas tarsadalmi státuszú (híresség/orvos/jogász/adott ismeretségi körben felkapott menőnek tartott stb.) férfiak társaságát keresni illetve kedvükben járni?
Nekem kell megtessen, nem másnak. Van olyan, híresség is, akik tetszik, és nem ismerősöm sehonnan.
De a legtöbb volt iskolatársam jelentős társadalmi státuszban van, amiket felsoroltál. Sok az orvos, jogász is köztük, és napi szinten ilyen emberekkel beszélek, nem tartom különös dolognak ezt.
De van olyan is, hogy a TV-ből tetszett meg valaki és összeismerkedtem vele.
Nem olyan nehéz ez.:)
Nekem az első a kémia, meg összhang, pl jókat beszelgetunk jó érzés vele lenni.
Tehát a rang nem is tud cél lenni.
Lehet akarmilyen maga statuszban ha bottal se nyúlnék hozzá vagy egyszer nem tudok vele nevetni sem.
6: Lehet, hogy csak akarnak egy szelfit vele, nem társnak akarják.:)
Ma már egy poszttal is lehet ugyanazt a látszatot kelteni, nem kell összeházasodni ehhez valakivel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!