Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ismerkedéskor probáltatok celirányosan gazdag vagy magas tarsadalmi státuszú (híresség/orvos/jogász/adott ismeretségi körben felkapott menőnek tartott stb.) férfiak társaságát keresni illetve kedvükben járni?
Már epp akartam irni hogy engem ez sose érdekelt, nem is volt egyetlen ilyen sem, de latom hogy ez a 25-30 évesekre vonatkozik.
Hát akkor valaszoljanak ők. Annyi itt az ilyen kérdes hogy néha már engem is érdekel, hogy tényleg ennyit változott a világ alig 10 év alatt? Vagyis hogy már a pár évvel fiatalabbak is ennyire torzak?
38n
Netto 700 és felette. (Igen, én is keresek ennyit)
Egy barátnőm külföldön ismerkedett össze egy férfival. Később derült ki, hogy odakint ismert és nagyon gazdag.
A barátnőm nem úgy tervezte, hogy beházasodik a jóba, de ezért persze nem dobta ki.
Ma olyan luxusban él, hogy nemcsak bejárónője és kertésze van, de sofőrje is.
Na az ilyen nőtöl mentsen meg a sors :-).
Attól, aki tudja hol, hova, mikor kihez kell "helyezkedni".
A 90-es években ők voltak a pakológépek.
Ma meg a nők 60-70%-a pakológéppé vált, alias szocmédia világa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!