Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha kiderül a pasiról ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiderül a pasiról ismerkedésnél hogy nagyon gazdag érdemes inkább dobni,mert velem is csak lefeküdni akarna?

Figyelt kérdés

2. randin mondta el,igazából telóján mutatott képeket,hol él,hova jár nyaralni,valami nagyon szép kocsival jött,azzal vitt haza.

Azóta kicsi feszélyezve érzem magam.

2022. okt. 23. 14:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%

Nem kell! Miért? Egy csóró, életben semmit el nem ért gyárimelos jobb lenne, akik irkálják a kerdeseiket?

Ha veled kezdett, azt jelenti, hogy minőségi nő vagy

2022. okt. 23. 14:03
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
Nekem inkább az nem lenne a szimpatikus, hogy ezzel próbál felszedni. Az ilyen pasiknál mindig azt érzem, hogy semmi más érdekes nincs bennük, talán még a farkuk is kicsi, ezért csak a pénzükkel tudnak villogni.
2022. okt. 23. 14:04
 3/17 A kérdező kommentje:

Mikor hírtelen őszinte lett és a telóján mutogatta hogy él,inkább ledöbbentett.

Látta is rajtam,hazavitt de csak elköszöntem tőle.

Én is arra gondoltam ezzel próbál meg felszedni és biztos minden lánynál ezt csinálja.

2022. okt. 23. 14:06
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Honnan szeditek, hogy a gazdag pasik nem vágynak társra?

Mondjuk a második randin az orra alá dörgölni a kimagasló anyagi helyzetet, eléggé arra utal, hogy nem akar komolyat, csak beetet.

2022. okt. 23. 14:10
 5/17 anonim ***** válasza:
93%

Lehet, hogy csak sugar babyt akar és arra volt kíváncsi hogyan reagálsz, legalább nem húzza az idődet és tudod mit akar.

Ha én vagyonos lennék és tényleg kapcsolatot akarnék, akkor tuti nem tárnám a másik elé egy kvázi még idegennek, a két randi az kb semmi még, az ismerkedés eleje, nem tudod még milyen a másik személyisége, max megérzése lehet.

2022. okt. 23. 14:17
 6/17 anonim ***** válasza:
97%

Ilyenkor arra gondolnék, hogy ezek nem kis a saját képei. Ki az a hülye, aki ilyesmivel flexel?

Egyébként azért mert gazdag, egyáltalán nem biztos, hogy csak szexet akar, de amit csinált az egy iq gyenge emberre vall.

2022. okt. 23. 14:29
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

A pénzével akarna nőt fogni? Akkor tenyleg nemigen szamithatsz komolyra. Ugyanakkor egy smuciggal sem.

Irányítsd te az ismerkedést csak olyanokat nyujts vagy tegyél amit amugyis megtennél.

2022. okt. 23. 14:33
 8/17 anonim ***** válasza:
36%

A kérdés jól mutatja, miért a Chadek csinálják jól és miért teljesen felesleges a nők kedvére akarni tenni, mert úgy jársz, mint a Molnár meg fia mesében, hogy mindig lesz valami kifogás.

Az egyiknél az a baj, hogy titkolózik (biztos nős, stb.), a másiknál az, ha őszintén elmondja az életét (amiből lejön a gazdagsága). Az egyiknél az a baj, ha státusszimbólumokkal jelzi a státuszát, a másiknál az, ha szürkeegérként beleolvad a társadalomba és mert hiába nem a pénzre megy az adott nő, de egy bizonyos szintet (ami neki is van) elvár a leendő partnertől.

2022. okt. 23. 14:35
 9/17 anonim ***** válasza:
71%

Ha nagyon gazdag, 2.randin nem mondja el és nem mutogat képeket. Nem a sajátja az amiről képeket mutogat vagy extrán kicsi a farka.

Nekem volt egy randim, ahol a férfi a kávézóba direkt nem ment be, hanem a kocsijánál állva várt. Ez egy kb 30M-os darab volt. Farka kicsi volt és nagyon gyenge volt az ágyban nyújtott teljesítmény. Később állt össze a kép. Kocsi/ház/marbellai nyaraló nem tartott mellette.

2022. okt. 23. 14:51
 10/17 anonim ***** válasza:
67%

#1:

"Ha veled kezdett, azt jelenti, hogy minőségi nő vagy"

Ugyan már... fingod nincs a férfiakról.

48F

2022. okt. 23. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!