Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha kiderül a pasiról ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiderül a pasiról ismerkedésnél hogy nagyon gazdag érdemes inkább dobni,mert velem is csak lefeküdni akarna?

Figyelt kérdés

2. randin mondta el,igazából telóján mutatott képeket,hol él,hova jár nyaralni,valami nagyon szép kocsival jött,azzal vitt haza.

Azóta kicsi feszélyezve érzem magam.

2022. okt. 23. 14:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
Inkább meg kellene ismerni milyen ember, nekem inkább te tűnsz számítgatónak.
2022. okt. 23. 15:23
 12/17 anonim ***** válasza:
35%

#9: Az ilyen elméleteket valami WMN vagy She.hu-s coach írta le valahol?

Biztos velem van a baj, de én a randin más az elsőn is ISMERKEDNI szoktam. Tehát beszélek magamról, az életemről és már ott szóba kerülnek olyanok, hogy ki mivel tölti a szabadidejét. Micsoda szemét dolog, mikor mutogatsz képeket az 500 ezres telefonodon, hogy milyen szép helyen nyaraltál, mikor szóbakerül, hogy a tengerpartot szereti a nő is.

2022. okt. 23. 15:47
 13/17 anonim ***** válasza:
80%

Telefonon mutogat kèpeket a szupergazdag incel...őőő íze , ipse

🤣

2022. okt. 23. 15:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Beszéltél vele azóta vagy volt bármilyen kommunikáció? Ha egyébként normálisnak tűnt idáig, lehet, hogy érdemes volna beszélni vele erről, téged hogy érintett, hogy ennyire jelentős különbség van köztetek anyagiak terén, és hogy miért gondolta fontosnak ezt az elején kiemelni vagy bemutatni.

Szerintem kár előítéletesnek lenni valakivel amiatt, mert nagyon sok pénze van (ergo biztosan bunkó és csak (ki)használni akar mindenkit), inkább azt kellene megtudni, ezt ő hogyan értékeli, vagy mennyiben befolyásolja a hozzád való viszonyát.

Ha totál ellenszenves lett neked, akkor jobb elengedni.

2022. okt. 23. 16:08
 15/17 anonim ***** válasza:
#12 ez nem elmélet. Ha kevésnek érzed magad, akkor különböző dolgokkal kompenzálsz. Ha van pénzed, azt mutogatod, mert sok nő erre bukik is.
2022. okt. 23. 17:18
 16/17 anonim ***** válasza:

10

Az lehet.

Férjnél vagyok 4 éve....kiestem már a randizasból!

2022. okt. 23. 18:33
 17/17 anonim ***** válasza:
39%
Ha tényleg pénzes, "véletlenül" teherbe kell esni és készen is vagy az életeddel.
2022. okt. 23. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!