Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ilyen nőnek udvarolni?
Van egy hölgy a környezetemben (kolléganő), akivel sok közös témánk és hasonló világlátásunk van.
Kölcsönös szimpátia megvan, de nem tudom egyértelműen, hogy Ő akar-e többet...
Viszont egy bökkenő, hogy neki kiterjedtebb szociális kapcsolatrendszere van, mint nekem, több buli, ismerősök, stb...
Ezt érezve nem érzem magam "elég nagynak" Őhozzá.
Alapesetben nem erőltetném ezt racionálisan, de mégis vonz érzelmileg és jól kijövünk...
Őszinte építő válaszokat és véleményeket szívesen fogadok :)
Ebben a relációban gyerek kérdésfeltevés!
Lőtéri kutyát nem érdekli, hogy 1, vagy 2 barátod van, főleg, ha hölgyről beszélsz. Buli, haverok lehet több.
Nagyobb gond lehet a korkülönbség, a szóhasználat miatt. Hány évesek vagytok?
Nem hiszem, párkapcsolatban csak azok lehetnének, akiknek egyforma mennyiségű ismerősük van. És mitől érzed "nagyobbnak"? Magabiztosabb/hangosabb vagy idősebb vagy jobban keres/magasabb pozícióban van?
Viszont kollégák között óvatosan, mert ha nem jön össze, elég kínos később is kerülgetni egymást.
Az őszinte véleményem az, hogy próbálkozni kell, ha tetszik egy nő. Ha nem jön be, hát nem jön be. Ez ilyen pálya. Nem vagyok már fiatal, de voltak ziccerek, amit kihagytam, és egy kicsit bánom.
A munkahelyi összegabalyodások tényleg lehetnek neccesek, de sokan ott jönnek össze, mert egy kor felett már nem mozog az ember annyi helyen, mint fiatalon.
Köszönöm az eddig írtakat, hasznosak.
Válaszolva:
2-es: Gyakorlatilag egy korosztály vagyunk, én idősebb vagyok 1-2 évvel.
4-es: Úgy látom, hogy nagyobb szociális hálója van (emiatt közkedveltebb, sokan ismerik sokfelől), talpraesettebb, szervezőkészebb (Igaz, Ő itt nőtt fel ebben a városban, én egy kisebb városból származom, pár éve élek itt...)
Én is kedvelt társasági ember vagyok a köreimben, de nem vagyok "bulizós" fajta.
Valamint igazad van, a "házinyúlra nem lövünk"-et illetően, de ez az én esetemben valószínüleg nem okozna nagy kényelmetlenséget.
"Valamint igazad van, a "házinyúlra nem lövünk"-et illetően"
Nem nincs igaza. Ha megfogadtam volna az ilyen "igazságokat", akkor most nem volna feleségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!