Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes ilyen nőnek udvarolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ilyen nőnek udvarolni?

Figyelt kérdés

Van egy hölgy a környezetemben (kolléganő), akivel sok közös témánk és hasonló világlátásunk van.

Kölcsönös szimpátia megvan, de nem tudom egyértelműen, hogy Ő akar-e többet...

Viszont egy bökkenő, hogy neki kiterjedtebb szociális kapcsolatrendszere van, mint nekem, több buli, ismerősök, stb...

Ezt érezve nem érzem magam "elég nagynak" Őhozzá.

Alapesetben nem erőltetném ezt racionálisan, de mégis vonz érzelmileg és jól kijövünk...

Őszinte építő válaszokat és véleményeket szívesen fogadok :)

2022. okt. 10. 18:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
A házinyúlra nem lövünkre én is célzásra emelem a puskát! Basszus, a felnőtt emberek az életük harmadát, sokszor felét ott töltik, nyilván ott ismerkednek. Amennyiben nincs alá-fölé rendelt viszony nem probléma, de ha van is, akkor intelligens emberek megoldják, ha szakítás is lesz a vége.
2022. okt. 10. 21:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes megpróbálni. Nem hiszem, hogy a nők többsége olyan felszínesen válogatna, hogy "jaj, ha nincs annyira sok barátja, mint nekem, akkor kuka"... ha meg belefutsz egy olyanba, akkor legalább tudod, hogy felszínes és nem érdemes miatta sírni.
2022. okt. 11. 14:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes.
2022. okt. 11. 16:23
 14/18 Cpt_Obviously ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes, ha kibírod, hogy ne féltékenykedj állandóan. Ne várd el, hogy ha összejöttök megváltozzon azonnal.
2022. dec. 4. 10:35
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp érdemes próbálkozni, ha tetszik.
2022. dec. 4. 11:55
 16/18 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem próba szerencse. Lehet, hogy működik.
2022. dec. 22. 11:38
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes szerintem is, hajrá.
2022. dec. 22. 15:40
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2023. febr. 28. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!