Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még udvarolni, ha a lány azt mondta hogy van barátja?
99% esélyed van..
Őszintén ezt most komolyan kérdezed?
igen, érdemes, nekem is volt ilyen :)
csaj: van barátom
én: szerencsés a barátod, és mióta vagytok együtt ???
csaj: 1 hete
:D :D magamba röhögtem egy nagyot, végül 2-3 találkozás után kiderült, nem hozzám való, de ez már más kérdés
Nem, sőt, hatalmas tahóság. Ha sokáig erőszakoskodna egy ilyen, és nem tisztelné a kapcsolatom, jó eséllyel tökön is rúgnám.
Az egy hetes kapcsolaton nevetgélő tahónak: Mi olyan vicces azon, hogy egy hete voltak együtt?
a 8-as tahónak:
1 hét párkapcsolat egyenlő a 0-val, mert a 2. héten jön a " ne haragudj félreismertelek " szöveg és vége. Erre is gondolj te tahó
Már több, mint fél éve vagyok a barátommal, de értelemszerűen mi is voltunk egy hetesek. Sőt, anyukám és apukám 30 éve együtt vannak, nekik is volt idő, amikor még csak egy hete voltak együtt. A te gondolkodásod kb. olyan vérprimitív, mint azoké, akik azt mondják, hogy az embrió még nem egy emberélet, és nem a "gyerekük".
Attól, hogy te szerencsétlen vagy, másnak még lehet normális, komoly kapcsolata még akkor is, ha az friss, és ha lenne benned egy kicsi tisztesség, akkor tekintettel lennél rá, és sok boldogságot kívánnál őszintén. De minek is magyarázom ezt egy féregnek... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!