Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalmi elvárások szerint egy incelnek nem illik nyaralnia sem? Az volna a helyes ha ezt is megtagadná magától?
Erős visszatetszést keltett a hír miszerint én nyaralni megyek, egyedül.
Ennek visszakérdeztem mert nem tudtam mire vélni, mire azt kaptam vissza hogy nem szokás egyedül nyaralni.
Most akinek nem jut pár, az dögöljön meg de nyaralni ne menjen mert mit képzel magáról?
Vagy hogy kéne ezt felfogni?
81
Vannak bőven szociálpszichológiai kutatások, és nem igazolják az eredményeik a te fszságaidat.
83
Linkelnél egy párat?
Ez elég érdekes és engem igazol inkább, vagyis arcvonások alapján dől el kinek milyen személyiséget látnak bele.
85
Úgy, hogy mivel az emberek a külsőd alapján döntik el ki vagy és mi a státuszod, hol a helyed ezért a hanghordozásonak is igazodnia kell ehhez a szerephez.
Remélem érhető az összefüggés.
86, és ezt az összefüggést mi támasztja alá?
Mármint a te "kutatásodon" kívül.
Kedves Kérdező! Ne haragudj rám, ha megzavarlak a kikapcsolódásodban. Te most Görögországban nyaralsz? Milyen Görögország, és milyen a nyaralásod?
Mesélnél erről egy kicsit? Mert Gyk-zni itthon is lehet, mi az, ami ott más, érdekes, jó? Mit ajánlanál másoknak, akik esetleg arra vetődnek?
88
Legfontosabb elkerülni a chadek által látogatott helyeket!
Tehát kizárni őket teljes mértékben, mintha nem is létezne fajtájuk.
89, azaz még akkor is a frusztrációk és komplexusok mentén mozogni, amikor elvileg feltöltődni megy az ember?
Meg.. miért fáj, ha pl egy étteremben a szomszéd asztalnál egy chad eszik?
90
Mert ki nem állhatok a mázlista fajtáját, öntelt kaján vigyorát és hogy elhiszi neki alanyi jogon jár minden, magyarán nárcisztikus fhasz.
Miért ne zavarna?
91, talán mert csak ül és eszik. De úgy látszik te külső alapján képes vagy gyűlölködni.
Kiváló alapanyag valami kattant sorozatgyilkoshoz, csak így tovább....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!