Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társadalmi elvárások szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társadalmi elvárások szerint egy incelnek nem illik nyaralnia sem? Az volna a helyes ha ezt is megtagadná magától?

Figyelt kérdés

Erős visszatetszést keltett a hír miszerint én nyaralni megyek, egyedül.

Ennek visszakérdeztem mert nem tudtam mire vélni, mire azt kaptam vissza hogy nem szokás egyedül nyaralni.

Most akinek nem jut pár, az dögöljön meg de nyaralni ne menjen mert mit képzel magáról?

Vagy hogy kéne ezt felfogni?

2023. jún. 29. 17:20
 101/140 anonim ***** válasza:
29%
Dögölj te, ne csak pofázz róla! :)
2023. júl. 3. 18:54
 102/140 anonim ***** válasza:
63%

A párkapcsolaton kívül is meg lehet találni a boldogságot.

Bár tény hogy pl számomra a kapcsolat az élet értelme.

Ha megnyomorodnék vagy ilyesmi, tuti öngyilkos lennék. "Belépő-kategóriás chad" lét után nyomoréknak lenni egyszerűen nem élet.

2023. júl. 3. 18:55
 103/140 anonim ***** válasza:
9%

Mekkora szar pszichopata vagy baszki.

Legalább láthatja a nép igazat beszélünk a blackpillről.

Ki akarjátok irtani a csúnya férfiakat.

2023. júl. 3. 18:56
 104/140 A kérdező kommentje:

A kötél kegyetlen öngyilkossági módszer, gusztustalan dolog azt ajánlgatni.

Remélem egy szép napon magad használod majd magadon kedves 101#!

2023. júl. 3. 19:02
 105/140 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, már megbocsáss, de te most komolyan azt mondtad az incelekre, hogy "szociopata jellemvonások nélküli egészséges férfi ember"?

és akkor erre bejött 100as válasza, aki azt hangoztatja, hogy messziről kerülni kell a nőket és azokat a férfiakat akiknek van közük a nőkhöz, mert nárcisztikus fhaszok, és különbne is, szex nélkül nincs értelme az életnek, öngyilkosnak kéne lenni.

Szóval... biztos, hogy ez a szocipata vonások nélküli egészséges ember?

Amúgy meg ezt magyaráztuk a legelején. Semmi köze az incelségnek ahhoz, hogy egyedül nyaralni egyszerűen nem jó, mert nincs kivel megoszd az élményeket. Én továbbra is tartom, hogy mehetsz barátokkal is nyaralni. Bár ha te a kangörcsödet akarod kielégíteni, akkor ez valóban nem célszerű, de igazából akkor önmagában a nyaralás sem jó program, mert annak sincs semmi köze a szexualitáshoz - feltéve ha nem Amszterdamba mész prostizni. De azt meg nem ajánlom, ott egy átlag menet 6 perces, ahhoz meg elég drága:D

Valójában az, hogy ezt így képtelen ovltál felmérni előre és megérteni, pedig alapvető szociális helyzetről van szó, ez éppenséggel pont lehet a szociopátia jele..

2023. júl. 3. 21:20
 106/140 A kérdező kommentje:

"Én továbbra is tartom, hogy mehetsz barátokkal is nyaralni. Bár ha te a kangörcsödet akarod kielégíteni, akkor ez valóban nem célszerű, de igazából akkor önmagában a nyaralás sem jó program, mert annak sincs semmi köze a szexualitáshoz - feltéve ha nem Amszterdamba mész prostizni."

Továbbra is baromságokat beszélsz, mert a nyaralás továbbra is kéz a kézben jár a szexualitassal amennyiben nem aszexiális az ember.

Nyilván ezért mennek az emberek PÁRBAN nyaralni és nem szoktak egyedül. Egyedül nyaralni legfeljebb olyan nőket láttam akik a gyerekükkel jöttek el. A nőknek viszont nem nagyon van problémája ezzel a szexualitás dologgal, ha akarnak szexelnek ha nem akarnak nem.

Baráti csoportot csupa azonos neműekből mutatóban sem lehetett látni, és nem véletlenül: Ilyen buta alapon senki nem megy nyaralni hogy haverokkal és akkor nem leszek egyedül, legfeljebb csajok csinálnak ilyet de náluk sem jellemző

"Kérdező, már megbocsáss, de te most komolyan azt mondtad az incelekre, hogy "szociopata jellemvonások nélküli egészséges férfi ember"?"

Ha szociopata lenne akármelyikünk is akkor meg sem születik a kérdés, és ezzel az egész dologgal semmi probléma nem lenne. Legfeljebb kéne egy-két prosti az útra, de akkor marhára le lehetne tojni hogy mi az általános reakció, és milyen az élet egyedül

Normális emberként viszont ezt nem lehet elbagatellizállni, hiába is reklámozod ezt

2023. júl. 3. 21:56
 107/140 anonim ***** válasza:
78%

Hát ha szerinted barátok nem szoktak eljárni nyaralni, akkor te tényleg semmit nem láttál még a világból:D

Az meg, hogy a nyaralás a szexualitásról szól, az kimondottan ostoba, beteg gondolat:D Mégis miért szólna arról? Szexelni otthon is tud egy pár, a hotelszoba meg ritkán gerjeszti be az embert:D

Frusztrált vagy, szexmániás, ezért szól számodra minden a szexualitásról. Keress fel egy szakembert, mert ez már monománia.

2023. júl. 3. 22:11
 108/140 anonim ***** válasza:
8%

110

Ugyan már úgy teszel mintha nem szexelne mindenki minden adandó alkalommal. A szex az élet szerves része mint az alvás, evés, szarás.

2023. júl. 3. 22:14
 109/140 A kérdező kommentje:

"Szexelni otthon is tud egy pár, a hotelszoba meg ritkán gerjeszti be az embert:D"

Ezt te sem gondolhatod komolyan!

De majd megkérdezem az 50+-os ismerőseimet is hogy szoktak-e szexelni nyaralás alatt, biztos nem XD

Garantált hogy minden nap többször, amennyiszer csak bírnak

2023. júl. 3. 22:19
 110/140 anonim ***** válasza:
84%

Én nem azt mondtam, hogy nem szoktak a párok szexelni nyaralás alatt.

Hanem azt, hogy nem ezért mennek oda. Mert megnyugodhatsz, ezek a párok otthon is szexelnek.

Ha ilyen szinten lövésed sincs az emberekről, a párkapcsolatokról, a világról, akkor ne csodálkozz már, hogy egyedül vagy... Értem én, hogy számodra minden a szexről szól, de vedd tudomásul, hogy ez nem normális, ez egy pszichés betegség eredménye, az emberek ennél jóval változatosabb és tartalmasabb életet élnek:D

És gondolj bele, ha napi 2-3 alkalommal szexelnek, akkor mégis mikor töltenek időt ott, ahova fizettek?2-3 alkalom az 4-5 óra, jóformán a nap fele elmegy szexszel úgy, hogy még semmit sem láttak abból, ahova többszázezer forintot fizettek:D

Én szoktam menni a párommal nyaralni. Igen, éjszakánként szoktunk szexelni. Már ha van energiánk rá, ugyanis napal lejárjuk a lábunkat, annyit megyünk, hogy minél többet lássunk abból, amire befizettünk.

Deee haverokkal is szoktam menni nyaralni. Bortúra Egerben, hétvégézés a Balatonon vagy a Velencei-tónál, városnézés Krakkóban vagy Prágában.... ilyenkor nem szoktam szexelni, meglepő módon:D

De az a gond, hogy a te gondolkodásod eljutott odáig, hogy mindent a szexszel teszel összefüggésbe. Gondolom egy banki ügyintézésnek is az a lényege, hogy vagy megdugd a zügyintézőt, vagy úgy intézd a pénzedet, hgoy szexelhess tőle:D Bízom benne, hogy ott még nem tartunk, hogy azért kell a nagyinak nagy sírkő, hogy a gyásznép lássa mennyi pénzed van és rádmozduljanak a csajok:D

Beszűkült, ösztönlény gondolkodásod van és mint ilyen, nemhogy nőhöz nem fogsz jutni, de kb semmilyen ember nem fog tudni megmaradni melletted semmilyen formában. VÁltoztass, különben az emberi kapcsolataid a GYK-ban fognak kimerülni.

2023. júl. 4. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!