Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalmi elvárások szerint egy incelnek nem illik nyaralnia sem? Az volna a helyes ha ezt is megtagadná magától?
Erős visszatetszést keltett a hír miszerint én nyaralni megyek, egyedül.
Ennek visszakérdeztem mert nem tudtam mire vélni, mire azt kaptam vissza hogy nem szokás egyedül nyaralni.
Most akinek nem jut pár, az dögöljön meg de nyaralni ne menjen mert mit képzel magáról?
Vagy hogy kéne ezt felfogni?
120
Nem vagyok közösségi médián.
És nem is tartom jónak ezt.
Egyszerűen csak tudomásul kellett vennem.
120, akkor nem tudom honnan jött z az állandó másnak megfelelési vágy, de mindenesetre nagoyn messze áll az egészségestől.
Láthatóan te mindent azért csinálsz, hogy másokból elismerést válts ki. Ez szomorú, mert azt jelenti, hogy nem tartod magad értékes embernek. Ez mondjuk az eddigi írásaid alapján senkit sem lep meg.
Gondolom ha azt mondom, hogy kérj segítséget szakembertől, megmagyarázod ez miért nem megoldás, szóval inkább már nem is mondom.
De mindenesetre tudatosodjon benned, hogy ez egy pszichés betegség egyértelmű tünete, nagyon messze állsz az egészségestől.
122
Mi az egészséges?
A tudomány a hazudást is egészségesnek találja például.
Vagy az iskolai bullying is egészséges kategória.
Tehát ez erősen nézőpont kérdése.
Voltam már pszichológusnál és azt mondta másnak töredéke elég annak amin én átmentem, hogy teljesen összezuhanjon.
Én meg még tudok dolgozni, önellátó vagyok stb.
"A tudomány a hazudást is egészségesnek találja például.
Vagy az iskolai bullying is egészséges kategória."
MIVAN? XD Mutass már tudományos forrást, ami szerint a bullying egészséges kategória!
123, pl a komplexusok, szorongások és folyamatos féltékenység és mániákus megfelelési kényszer semmiképpen sem tartozik az egészséges kategóriába.
De persze megmagyarázhatod, hogy pl az, ha valaki tüdeje nem veszi fel a levegőt, vagy a szíve nem pumpálja tovább rendesen a vért, az is lehet egészséges. Megteheted, nem engem csapsz be vele, hanem magadat, ez meg a te döntésed.
"A tudomány a hazudást is egészségesnek találja például.
Vagy az iskolai bullying is egészséges kategória."
Ezt kifejtenéd? Mert egy hatalmas bullshit.
A pszichológia elég egyértelműen kimondja, hogy egy egészséges kapcsolat alapja az őszinte kommunikáció.
Az meg végképp vicc hogy a bullying egészséges?! Hát pont hogy a bullying miatt járnak pszichológushoz, hogy a KÁROS társadalmi hatásokat begyógyítsák.
124
Nem egészséges de természetes.
"Kérdező
ennek tükrében viszont akkor választ kaptál a kérdésedre is nem?"
Csak szólok hogy lemaradtál
Pár oldallal korábban már elismertem ezt egy kommentben
125
Hogyan gyógyítod a komplexusokat ha a természet okozza azokat?
Hogyan mész szembe a biológiával?
129, ki megy szembe a biológiával?
Pl az is teljesen természetes, hogy anáyd meghal és te ettől rottyra kerülsz.
Ebben benneragadni is bizonyos szempontból természetes, de attól még nem egészséges. És ezt szépen fel lehet dolgozni.
A komplexus sem természetes, hisz alapból nem kéne, hogy ennyire dögre vágjon az a tény, hogy van aki jobb valamiben, mint te:D Ha mindenki leragadna ennél, már rég kihaltunk volna:D
A betegségben való meghalás is teljesen természetes. De az antibiotikum is az.
Ne gondolkodj végletekben, teljesen értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!