Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalmi elvárások szerint egy incelnek nem illik nyaralnia sem? Az volna a helyes ha ezt is megtagadná magától?
Erős visszatetszést keltett a hír miszerint én nyaralni megyek, egyedül.
Ennek visszakérdeztem mert nem tudtam mire vélni, mire azt kaptam vissza hogy nem szokás egyedül nyaralni.
Most akinek nem jut pár, az dögöljön meg de nyaralni ne menjen mert mit képzel magáról?
Vagy hogy kéne ezt felfogni?
92
Eszik persze mert ennie kell de jól ismerem beképzelt fajtáját.
Épp egy quad túrán vagyok
Valami afrikai csávók csinálják és életveszély az egész, azt sem tudom hogy maradtam meg.
Kanyonok, kanyargó szűk utak, hegyek és napsütés
Bár a franciák jobban élvezik mint én aki eléggé meg van rémülve, még ha ezt nem is mutatom ki
93, dehogy ismered, csak simán rosszindulatúan ítélkezel, mert ebben vagy jó.
Kérdező, nyugi, 1000x csinálták már, élvezd, ne parázz:)
"Kérdező, nyugi, 1000x csinálták már, élvezd, ne parázz:)"
Ha látnád őket vezetni te is paráznál. Nem tudom melyik volt veszélyesebb: amikor transzferben a záróvonalon kocsikázott a marokkói csávó, vagy amikor előzgette a quad konvojt a szakadék mentén?
"Legfontosabb elkerülni a chadek által látogatott helyeket!
Tehát kizárni őket teljes mértékben, mintha nem is létezne fajtájuk."
Semmi bajom a chadekkel, nem tehetnek róla hogy szerencsésen születnek. Általában igen kellemes társaság, sokkal kellemesebb mint incel-tarsaim mert a nők vonzerejének birtoklása nyugodtá és kiegyensúlyozottá neveli őket amivel kellemessé válik velük a személyiségük. Ezt nagyon jól kitapasztaltam. Ennek köze lehet ahhoz hogy korlátlan szexuális lehetőségeik vannak aminek a személyiségfejlődésben hatalmas jelentősége van.
A nagy probléma inkább a nőkkel van mindig
97
Természetesen a nők kizárására is értettem.
Ez a két tényező okozza a legnagyobb frusztrációt, a nők és az őket könnyen megkapó chadek.
Időközben sikerült rájönnöm a kérdésem válaszára is.
A nyaralás azért nem illik egy incelnek, mert a szociopata jellemvonások híján élő egészséges férfiemberek számára az egyedül nyaralás egyszerűen nem jó.
Akármilyen fantasztikus helyen is vagyok, akármilyen fantasztikus élményeket élek át, akkor is végigkísér a reménytelen kangörcs (ilyen helyen pláne) amit nem tudsz orvosolni akármennyi recskával sem. De persze ott van az is hogy mindig párokkal futsz össze és folyton hülyén érzi magát az ember egyedül, kényelmetlenül is érzi magát mert nem tudja megosztani az élményt valakivel, nem tud senkire támaszkodni az ember ha valami kell (akármilyen apró probléma lehet ez amihez elkél a valaki más
Nyilván ezért furcsa ha valaki egyedül indul el, egyszerűen nyilvánvaló az embereknek az hogy az mennyire lehangoló élményeket jelent. Most már legalább ezt is tudom
99
Ez így van. Egyedül minden felesleges. Csúnyaként, nem vonzó férfiként a lét is felesleges mert minden abból indul ki, hogy vonzó vagy.
Anélkül csak vegetálsz és megszakadsz, hogy felszínen maradj. Nem élvezet így élni.
Kellene könnyebben hozzáférhető altatás és minden országban nem csak egy kettőben.
100
Úgy hallottam, az Obiban akciós a kötél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!