Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társadalmi elvárások szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társadalmi elvárások szerint egy incelnek nem illik nyaralnia sem? Az volna a helyes ha ezt is megtagadná magától?

Figyelt kérdés

Erős visszatetszést keltett a hír miszerint én nyaralni megyek, egyedül.

Ennek visszakérdeztem mert nem tudtam mire vélni, mire azt kaptam vissza hogy nem szokás egyedül nyaralni.

Most akinek nem jut pár, az dögöljön meg de nyaralni ne menjen mert mit képzel magáról?

Vagy hogy kéne ezt felfogni?

2023. jún. 29. 17:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/140 A kérdező kommentje:

42#

Nekem is furcsa de így érzem

2023. jún. 29. 20:38
 42/140 anonim ***** válasza:
Ettèl már gyrost?
2023. jún. 29. 20:40
 43/140 anonim ***** válasza:

Egyébként ez a "társadlaom elvárása" stb....

Mondják az öregasszonyok, hogy "jaj, nem, azt nem szabad, hát mit fognak szólni a szomszédok?".

Me gkéne egyszer kérdezni így a halálos ágyukon, hogy "na... és végül mit szóltak?"

Az ilyen kérdésekkel is ugyanez a helyzet. Bár attól tartok ezeket inkább valmaiféle kisebbségi komplexus szüli.

2023. jún. 29. 20:51
 44/140 anonim ***** válasza:
55%
Van egy ilyen onsajnaltato mártírkodó rokonom, 13 éve egyedül rohad és cél óta én sem vagyok hajlandó ránézni. Csak mondom
2023. jún. 29. 21:16
 45/140 A kérdező kommentje:

"Az ilyen kérdésekkel is ugyanez a helyzet. Bár attól tartok ezeket inkább valmaiféle kisebbségi komplexus szüli."

A különbség mindössze annyi, hogy én az elvárással szembehelyezkedtem, és nem engedtem annak. A kisebbség meg a komplexus az megvan, hiszen incelként hivatkozva magamra adott egy kisebbség. A komplexus meg ugye vele jár. De a társadalmi nyomásra sosem szoktam engedni, legfeljebb visszakérdezek a társadalomnak, mondjuk éppen itt

2023. jún. 29. 21:19
 46/140 A kérdező kommentje:

46#

Csak mondom hogy lehet a rokonod sem szeretne rádnézni

Az nem lehetséges?

2023. jún. 29. 21:30
 47/140 anonim ***** válasza:
100%
Azt aztán mindeki lexarja hogy ő mit akar mivel senki nem tudja elviselni 2 percnél tovább 🤣🤣
2023. jún. 29. 21:36
 48/140 A kérdező kommentje:

"Azt aztán mindeki lexarja hogy ő mit akar"

Igazából mi is

Hogyan is jött ő a kérdésemhez?

2023. jún. 30. 07:44
 49/140 anonim ***** válasza:
11%

Társadalmi elvárás alapján az incelnek semmit nem szabad esetleg élvezettel, kikapcsolódással járna vagy esetleg nevetne, jól érezné magát.

Ez tilos számukra.

Éppen ezért szoktam provokálni az embereket, hogy vígjátékot nézek és hatalmasakat röhögök, vagy olvasok valamit telon és dettó.

Látnád a tekinteteket :D

Szánalmas egy faj az emberiség. Ezért azt tanácsolnám, hogy direkt provokáld őket azzal, hogy nem foglalkozol a véleményükkel és jól érzed magad bármennyire is le akarnak húzni.

Ha chad nevet akkor mindig mindenki vele nevet annak ellenére, hogy fingjuk sincs min nevet. Kitalálnak valamit mellé:” ugye ezen nevettél, haha jaj az tényleg khurva viccess ha ha ha, hahahahahha”

Mire a chad: vállat von.

2023. jún. 30. 08:44
 50/140 anonim ***** válasza:
84%
51, Jézusom, fordulj pszichiáterhez...
2023. jún. 30. 08:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!