Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalmi elvárások szerint egy incelnek nem illik nyaralnia sem? Az volna a helyes ha ezt is megtagadná magától?
Erős visszatetszést keltett a hír miszerint én nyaralni megyek, egyedül.
Ennek visszakérdeztem mert nem tudtam mire vélni, mire azt kaptam vissza hogy nem szokás egyedül nyaralni.
Most akinek nem jut pár, az dögöljön meg de nyaralni ne menjen mert mit képzel magáról?
Vagy hogy kéne ezt felfogni?
"Kérdező, te ritka retardált vagy."
Mi más lennék ha incel vagyok, nem?
"Merre mész egyébként?"
Homokos tengerparton, napfényes tiszta égbolt alatt egy csodaszép szigeten vagyok
Ja, hog ymár ott vagy?
és komolyan a GYK-t nyomkodod?
Az oszt nyaralás...
Egyébként miért nem egy barátoddal mentél? Elég sokan szoktak nyaralni a barátaikkal, ha nincs párjuk. Pont azér,t hogy ne a mobiljukat nyomkodják, mert vágynak a társaságra.
"Egyébként miért nem egy barátoddal mentél?"
Nem vagyok homokos, hetero vagyok talán azért
"Ja, hog ymár ott vagy?
és komolyan a GYK-t nyomkodod?"
Mintha nem férne bele az időmbe bakker. Pedig nem csak a szobámban ülök, motorozok és napozok a parton, de mindeközben rengeteg időm van akár erre is
44, őőőőőőő.... csak a homoszexuálisoknak vannak barátai? Vagy ezt most hogy gondoltad?:D
Tudod... barát... nem pasi vag ypartner vagy szerető hanem.. barát!
"És a kanosság már megint hogy jön ide?"
Pontosan úgy ahogy minden egészséges embernek idejön, egyenesen a témába vág!
Távolról sem vagy férfi.
Ettől függetlenül nyaralj nyugodtan, ahol csak akarsz, engem aztán nem zavar.
Ez egy putriország... Pest legalábbis. Pofázás van folyamatosan. Menj a bkv-n, hogy mennyi a modortalan bunkó. Elüldözik innen a normális embereket, meg a turistákat is ezzel a stílussal.
Rengeteg a frusztrált véleményvezér, aki bátran ugat, akár ordít a buszon, vagy az utcán. Ebből agresszivitás lesz előbb-utóbb, mint az oroszoknál, ahol ököllel oldják meg ha gond van. Erre tartunk.
Ez az oldal is ezt bizonyítja. De nézd a neten a kommentelőket, micsoda aljas hozzászólásokat engednek meg emberek.
Szerintem azt csináld, amit szeretnél. Az emberek kötekedni fognak, és lehúzni, elveszik azt a kevés jót is, ami ér. Itt kell hagyni őket. Én a helyedben kint is maradnék, biztos vagyok benne, hogy sokkal kulturáltabb helyen vagy.
Erre a nemzeti öntudatra én nem vagyok büszke ami itt zajlik. Először az embereknek magukat kell rendbetenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!