Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalmi elvárások szerint egy incelnek nem illik nyaralnia sem? Az volna a helyes ha ezt is megtagadná magától?
Erős visszatetszést keltett a hír miszerint én nyaralni megyek, egyedül.
Ennek visszakérdeztem mert nem tudtam mire vélni, mire azt kaptam vissza hogy nem szokás egyedül nyaralni.
Most akinek nem jut pár, az dögöljön meg de nyaralni ne menjen mert mit képzel magáról?
Vagy hogy kéne ezt felfogni?
"Nem illik, azonnal pakolj és gyere haza."
Kösz
Ha haza nem is megyek, de többet nyaralni sem az biztos
Ebben a társadalomban nekem csak megdögleni illik
22#
Mintha én írtam volna ezt annyira tükrözi a személyes véleményemet erről az országról
Legalább nem csak én látom és nem csak én szégyellem. Már ez is valami
Mondjuk az országban élők 99%-ának eszébe sem jut olyan hülyeség, hogy csak a bziknak töltik az idejüket a barátaikkal...
Szóval ez speciel inkább téged jellemez, mint az országot..
Menj nyaralni, nézz várost, sportolj, csinálj extrém dolgokat, a lényeg, hogy fáraszd ki magad, egyél finomakat, aludj jól és jó sokat, akkor nem lesz annyi hülye gondolatod.
A nyaraláshoz mindenkinek van joga és mindenkinek szüksége lenne rá, ha te megteheted ne tagadd meg magadtól csak azért, mert szerinted másoknak nem tetszene, ha nyaralni mész.
Kérdező, ajánlom neked a tiktokon aphilozofus videóit. :D Ő jól szemlélteti, hogy kell lereagálni a sok trollt, meg idiótát. Az a megoldás, hogy a sok piszkálást nem veszed komolyan, hanem humorral visszaadod a "kedves" gesztust. :)
Jó nyaralást! Hajrá, hajrá! :)
"Mondjuk az országban élők 99%-ának eszébe sem jut olyan hülyeség, hogy csak a bziknak töltik az idejüket a barátaikkal..."
Nem időtöltésről volt szó, hanem egy komolyabb nyaralásról, közös útról közösen foglalt szobában
Hiszen csakis akkor éri meg ugyebár ha közös szobát béreltek, amit legtöbbször franciaággyal adnak ki. Csodálatosan hetero élmény volna egy sráccal egy ágyban aludva nyaralni, akkor sokkal inkabb egyedül
Nekem nem is volt ezzel így semmi bajom, nem értem másoknak mi a baj ezzel?
Az volt végül a válaszom hogy "antiszociális pszichopata vagyok, miért ez zavar?"
Nem volt több kérdésük
"Jó nyaralást! Hajrá, hajrá! :)"
Megvan az, csak most kellett leadnom a kis robogót amit béreltem. Most egy pár napig biztos nélkülöznöm kell pedig itt Görögben különösen izgalmas és érdekes a motorozás még robogóval is. Azt hittem Pest a durva, amíg ide nem jöttem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!