Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalmi elvárások szerint egy incelnek nem illik nyaralnia sem? Az volna a helyes ha ezt is megtagadná magától?
Erős visszatetszést keltett a hír miszerint én nyaralni megyek, egyedül.
Ennek visszakérdeztem mert nem tudtam mire vélni, mire azt kaptam vissza hogy nem szokás egyedül nyaralni.
Most akinek nem jut pár, az dögöljön meg de nyaralni ne menjen mert mit képzel magáról?
Vagy hogy kéne ezt felfogni?
40, hát... lehet ám külön ágyas szobát is kérni... vag ykét külön szobát... elvégre mindenki a magáét fizeti..
De mindegy, ahogy gondolod. Mindenesetre remélem nem szokásod terjeszteni, hogy a külsőd miatt vagy incel, mert ebből a néhány sorból is elég egyértelműen lejött, hogy nem.
"De ezek jó barátaid? Miért bántanak?"
Nem nem a barátaim hanem ismerősök, kollégák, haverok.
Nem is bántásból mondhatják, hanem úgy mintha a fogasról akaszthatnék, vagy a netről rendelhetnék csak magamnak egy partnert erre. De ez egy másik kérdés, hogy valójában tényleg lehet ilyet is.
"Mindenesetre remélem nem szokásod terjeszteni, hogy a külsőd miatt vagy incel"
Nem kell terjeszteni ezt mindenki tudja. A külsőm, a jellemem és az túlzott igényességem nők terén
Sosem egyetlen tényezőn múlik semmi
36#
Tudom tudom, ismerem az itteni közönséget nagyon is jól
Tudom hogy szeretnek és csak a javamat akarják, meg jószívűek
Itt is látom
Az hogy taszító vagyok meg nem ujdonság, olyat mondj inkább amit nem tudok
"Hány fok van ott?"
A légkondi most csinál 24-et
Kint ilyenkor szépen lehűl, napközben meg a száraz meleg valahogy nem viseli meg az embert, pedig én nem szoktam bírni a hőséget. De a mediterrán hőség az kibírhatóbb
Száraz meleg a tenger mellett?
Ma is tanultam valami újat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!