Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalmi elvárások szerint egy incelnek nem illik nyaralnia sem? Az volna a helyes ha ezt is megtagadná magától?
Erős visszatetszést keltett a hír miszerint én nyaralni megyek, egyedül.
Ennek visszakérdeztem mert nem tudtam mire vélni, mire azt kaptam vissza hogy nem szokás egyedül nyaralni.
Most akinek nem jut pár, az dögöljön meg de nyaralni ne menjen mert mit képzel magáról?
Vagy hogy kéne ezt felfogni?
Nyaralhat egyedül, de akkor minimum 3 külföldi nőt meg kell dugnia, különben nem engedik haza a reptéren.
Mindezt videófelvétellel kell bizonyítani
Én erősen pártolom, hogy menj már nyaralni, csak a mobilodd hagy otthon, és minimum két hétig takarodj már az oldalról.
Az nem nyaralás, hogy a parton írod ki a hülye kérdéseket a gyakorira.
#2:
Ha Távol-Kelet, akkor DNS vizsgálattal is kell biztosítani, hogy tényleg nők voltak!
Kérdező, te ritka retardált vagy.
De - valószínűleg pont ezért - mi teljes mellszélességgel támogatjuk, hogy elmenj nyarlani.
Merre mész egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!