Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társadalmi elvárások szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társadalmi elvárások szerint egy incelnek nem illik nyaralnia sem? Az volna a helyes ha ezt is megtagadná magától?

Figyelt kérdés

Erős visszatetszést keltett a hír miszerint én nyaralni megyek, egyedül.

Ennek visszakérdeztem mert nem tudtam mire vélni, mire azt kaptam vissza hogy nem szokás egyedül nyaralni.

Most akinek nem jut pár, az dögöljön meg de nyaralni ne menjen mert mit képzel magáról?

Vagy hogy kéne ezt felfogni?

2023. jún. 29. 17:20
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/140 anonim ***** válasza:
0%

130

Nem az a tény, hogy valaki jobb valamiben hanem ennek a következményei az életre, boldogságra, lehetőségekre.

Ez szerintem sok embert érint.

2023. júl. 4. 16:13
 132/140 anonim ***** válasza:
Nem, nem érint sok embert a nyomorotok.
2023. júl. 4. 16:14
 133/140 anonim ***** válasza:
33%

132

Persze aki nincs legalul az örül neki és hallgat.

De ez elég kétszínű álszent magatartásmód.

2023. júl. 4. 16:22
 134/140 A kérdező kommentje:

"Persze aki nincs legalul az örül neki és hallgat."

El ne képzeld már hogy ezek között feletted áll!

A gyakori egy hazugsággyár, mi pedig a szorgos önkéntes munkásai

Ezek pedig akik nap mint nap előadják magukat mint a társadalmunk krémje, valójában nem többek lábtörlőnél.

Vagy szerinted hogy vetődnek ide nők? Minden rendben az életükkel kapcsolati téren ha itt lógnak?

A nők akkor vetődtek ide mikor kiderül számukra hogy ők nem többek ondótartályoknál, a férfiak meg csakis potya szex reményében játszák az agyukat. Utóbbit pontosan tapasztaltam, szóval tudom miről beszélek

2023. júl. 4. 17:30
 135/140 anonim ***** válasza:

Hát, az én részemről az a hazugsággyár, amit te írogatsz. De nyugtathatid magadat ezzel, ha szeretnéd.

Inkább lobbizzátok ki magatoknak a vágyott eutanáziát.

2023. júl. 4. 17:35
 136/140 anonim ***** válasza:
0%

134

Igen erre én is gondoltam, hogy akinek minden rendben az életében az nem GYIK-on osztja az észt kioktatva másokat hanem más elfoglaltaágai vannak, éli a boldog életét…

2023. júl. 4. 17:36
 137/140 anonim ***** válasza:
13%
Senkinek ne legyenek illúziói. Ezek itt gyógyszereken élő, külsőre selejtes, hurkalábú, dörzsölődő elszíneződött combú túlsúlyos ronda arcú nők akiket senki se szeret.
2023. júl. 4. 17:39
 138/140 A kérdező kommentje:

136#

Ez egyértelmű

És ez mindent elmond az itteni színvonalról, hogy miért ilyen gyalázatos. Hiszen a söpredék vetődik csak ide akárcsak mi incelek. De mi legalább bevallottan problémával érkezünk ide, és nem mások kéjes megalázási vágyával, egonövelés céljából

2023. júl. 4. 17:41
 139/140 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl a pszichológia és a szociológia a hobbim, és azért járok GYKra mert olyan emberek vannak itt akikkel élőben sosem találkoznék

Üdv, a vita egy nézője

2023. júl. 4. 17:47
 140/140 anonim ***** válasza:
68%

" Ezek itt gyógyszereken élő, külsőre selejtes, hurkalábú, dörzsölődő elszíneződött combú túlsúlyos ronda arcú nők akiket senki se szeret."

Ti meg persze meg vagytok sértődve, ha a külsőtök miatt nem kelletek másnak. :D

2023. júl. 4. 17:52
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!