Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társadalmi elvárások szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társadalmi elvárások szerint egy incelnek nem illik nyaralnia sem? Az volna a helyes ha ezt is megtagadná magától?

Figyelt kérdés

Erős visszatetszést keltett a hír miszerint én nyaralni megyek, egyedül.

Ennek visszakérdeztem mert nem tudtam mire vélni, mire azt kaptam vissza hogy nem szokás egyedül nyaralni.

Most akinek nem jut pár, az dögöljön meg de nyaralni ne menjen mert mit képzel magáról?

Vagy hogy kéne ezt felfogni?

2023. jún. 29. 17:20
 111/140 A kérdező kommentje:

"De az a gond, hogy a te gondolkodásod eljutott odáig, hogy mindent a szexszel teszel összefüggésbe"

Az az egyetlen gond hogy beteges mértékű arrogáns tudálékoskodás szorult beléd, ezért te éled itt ki magadat azzal hogy másokat kiosztasz csak mert a mondanivalója alapján egy gyenge könnyen támadható egyed.

Az én gondolkodasommal semmi gond nincsen, söt igazából te is hasonlóképpen kell gondolkodj mint én de csakazértis osztod a hülyeséget hogy megpróbálj megalázni egy ismeretlen embert.

Ez tölt el téged boldogsággal gondolom.

Így gondolom neked sem lehet túl komoly életed ha ebben próbálod kiélni magadat.

Te is lathatod visszaolvasva magadat milyen kicsavart a gondolatmeneted, amivel a természetes magától értetődő dolgokat próbalod tagadni

Nekem erre viszont nincs időm bocs

2023. júl. 4. 08:25
 112/140 anonim ***** válasza:
84%

Te dolgod.

Te vagy a társadalom peremére szorulva, nem én. Pont emiatt te nem látod rendesen hogyan is működik a társadalom, az emberek közti viszonyok hogy működnek. Gondoltam én, aki rálátok, segítek.

Ha neked jó az, hogy még a saját nyaralásodat is szétbarmolod iylen hülyeségekkel, akkor hajrá, csak ne a társadalmat vagy más egyéneket hibáztass ezért, mer tnekik bizony nem sok közük van hozzá.

2023. júl. 4. 08:41
 113/140 anonim ***** válasza:
0%

110

Pontosan, minden a szex körül forog, mindenkinek ott van a szex mint hátsó szándék.

Ha cukiskodsz a csini Ágival a munkahelyen akkor is tudat alatt azért teszed, hogy hátha be tudod fűzni őt.

2023. júl. 4. 08:43
 114/140 anonim ***** válasza:
78%
113, gyanítom ez is egy olyan kutatás eredménye, hogy megnézted a saját motivációidat és kiterjesztetted mindenki másra...
2023. júl. 4. 08:51
 115/140 A kérdező kommentje:

"Pontosan, minden a szex körül forog, mindenkinek ott van a szex mint hátsó szándék."

Általában igen, legalább tudat alatt ott szokott lenni ilyesmi, még ha mondjuk tudatosan nem is gondoljuk ezt.

Azt azért hozzáteszem hogy maga nem a nyaralás forog a szex körül, hanem fordítva. Ha pedig ez hiányzik az természetes módon tönkreteszi az ember kedvét és megkeserít minden jót.

Nyilván akinek nem hianyzik a szex az életéből annak nem tűnik fel a hiánya sem. Annak viszont akinek ezt nélkülöznie kell, azt megviseli ez.

Így nem a gyakorival b@sztam el a nyaralást, hanem inkább nyaralással b@sztam el a szabadságomat. Akármilyen élvezetes is volt, olyan mint kovidosan lakomázni

2023. júl. 4. 09:19
 116/140 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

ennek tükrében viszont akkor választ kaptál a kérdésedre is nem?

Tulajdonképpen nem arról van szó, hogy a társadalom helyteleníti, hogy elmész nyaralni, csak előre látták, hogy nem fogod jól érezni magadat.

2023. júl. 4. 09:49
 117/140 anonim ***** válasza:
16%

116

De azért látják ezt mert tudják, hogy valahol nem normális és nem is tudod egyedül jól érezni magad. Hisz mindenki szomjazza a társadalmi elismertséget, státuszt, pozitív visszajelzéseket és ha ezek nincsenek meg az ego belülről felőröl.

Ilyen elcseszettül lettünk összerakva sajnos, hogy egyetlen rendeltetésünk a versengés és genetikailag kiszelektálódás.

Amint ráeszmél erre az ember és hagyja a rózsaszín ködöt elszállni máris brutálisabb elviselni az életet.

2023. júl. 4. 10:17
 118/140 anonim ***** válasza:
117, tehhhát azt állítod, hogy nyaralni azért megy az ember, hogy státuszt szerezzen vele?
2023. júl. 4. 11:06
 119/140 anonim ***** válasza:
10%

118

Ott is villogtatnia kell amije van és ott is visszajelzésekre van szüksége.

És ha nem mondhatja el senkinek, hogy milyen jót nyaralt akkor mi értelme volt az egésznek.

2023. júl. 4. 11:28
 120/140 anonim ***** válasza:
84%

Úristen, te nagyon beteg vagy:D

Így jár az, akinek kimossa az agyát a közösségi média...

2023. júl. 4. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!