Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi unalmas életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi unalmas életet él a nők mércéje szerint és ezért nem kap nőt akkor mit tud tenni?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi aki 31 éves, átlagos kinézetű, sikeres karrierje van, de a nők elmondása szerint unalmas életet él mert nem jár el ide-oda hétvégente, stb., amit persze megtenne ha találna megfelelő nőt maga mellé. De egyedül minek mászkálna feleslegesen?

Hogyan lehetne ezt orvosolni?

2023. márc. 24. 17:07
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/267 A kérdező kommentje:

Bár ilyet még nem tettem itt , de kivételesen elismerem, hogy te most jó dolgokat írtál. Nem is véletlen, hogy férfi írta ezt, nem nő. Az itteni nők ilyenre képtelenek, ők csak azt tudják írni, hogy shrek, jelentés, sör, alkesz, dagadt, stb.

Itthon szeretik sörözni a gép előtt mivel az interneten végtelen a tartalom.

Egyedül nem akarnék sörözni egy hajón. Az úgy lenne csak érdekes ha lenne női társaságom is.

2023. márc. 25. 11:36
 112/267 anonim ***** válasza:
100%
Rovidebb ut meg a kiskapuk, igaz? Nem, nincs masik megoldas. Ha a nok elmondjak, hogy mi nem oke veled es te nem valtoztatsz, akkor mindig ugyanarra az eredmenyre fogsz jutni.
2023. márc. 25. 11:37
 113/267 anonim ***** válasza:
100%

#109! Akkor megbuksz, mint te az életben.

A másik megoldás az, hogy lemondasz a nőkről. Nincs több, akkor se, ha naponta megkérdezed. Hogy melyik a jobb, azt te döntöd el.

Ennyit kell csak felfognod, vagy változtatsz, vagy, ha nem akarsz, elfogadod, hogy nincs nőd🤷🏼‍♀️ Nem olyan bonyolult.

Igen, #110 nagyon jól leírta. Mentségünkre szóljon, hogy nem tudhattunk, a magas intelligenciád nem elég magas ahhoz, hogy magadtól is rájöjj, amire egy hatodikos gyerek is rájönne.

2023. márc. 25. 12:22
 114/267 A kérdező kommentje:

Mindig van másik megoldás és rövidebb út.

Az intelligenciámat kár pedzegetni mivel egyértelmű, hogy átlagfeletti. Ezt már itt az oldalon is sokan elismerték amikor más témakörben teszek fel kérdést. Illetve a karrierem is egyértelműen jelzi.

De még az itteni kérdések is jól mutatják, hiszen bárkit legyőzők itt egy vitában.

2023. márc. 25. 12:26
 115/267 anonim ***** válasza:
100%
persze, hogy van, a prostik. Egeszsegedre.
2023. márc. 25. 12:30
 116/267 anonim ***** válasza:
100%
Shrek egy valamit nem értek ha inenn egy tanácsot fogadsz meg a válaszoloktól és szerinted még néha fárasztó is h gúnyolnak a futár lány esete miatt akkor minel írsz ki ide egyáltalán kérdést?
2023. márc. 25. 12:31
 117/267 Sertés ***** válasza:
81%

Nem igazán értem ezt. "A való életben hol vannak a 20-30 körüli nők?" -kérdésnél, pont azt írták a korcsoportodba illő hölgyek, hogy bujkálnak, inkább már nem mennek sehova. Akkor így nehéz lesz szerintem... :-D

Én sportolok, aktív vagyok, szerintem ez elég kell legyen egy normális nőhöz. Kocsmatündérekhez, könnyű lányokhoz, viszont szükséges a tivornyázás az éjszakában. Tetszik vagy sem, de ez egy ilyen műfaj.

2023. márc. 25. 12:33
 118/267 A kérdező kommentje:

Nem csak azok.

Én nem veszem magamra ezeket a gúnyolódásokat. Ezt arra írtam, ők azok akik elterelik a kérdés irányát mindig másfelé.

2023. márc. 25. 12:35
 119/267 anonim ***** válasza:
100%

Shrek akkor neked csak egy megoldás van keres még több pénzt annyi amennyi már elég egy sugar babynek.

De addig is amíg ezt teszed, hagyd békén a gyiket.

2023. márc. 25. 12:37
 120/267 anonim ***** válasza:
100%
Shrek, ha olyan intelligens vagy, miert szorulsz a gyik segitsegere a maganeleteddel kapcsolatosan ujra es ujra? Meg tudod te oldani az elet osszes problemajat, nemde?
2023. márc. 25. 12:42
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!