Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz egy férfi "nem unalmas"?
Nem szokták megkérdezni, hogy mi újság velem, mert ez "idegen ember" kérdés. Ilyet olyannak írnék, akivel nem beszéltem középiskola óta.
Ha pedig ismerkedem, akkor sem beszélek ilyenekről, mert kezdődő kapcsolatban erre vagy nem tudok, vagy nem akarok válaszolni. Pl. tegnap fogorvosnál voltam, ez qrva unalmas, és nem akarom ebbe az irányba elvinni a beszélgetést.
Feldobsz egy témát, és elmondod a véleményed, gondolataid. Lehet ez a brit királyi család, a fekete lyukak gravitációs vonzása, a magasderekú farmerek, Freud vs Adler, ezer meg egy dolog. Az élet baromi unalmas lenne, ha csak arról beszélnénk, amit csináltunk.
Attól vagy egy nőnek érdekes, hogy tetszel neki és kinézett magának.
Ilyen egyszerű.
Ha annyira érdekelnéd, mást is kérdezne, nem csak azt hogy mi újság.
Azt ne hidd már hogy másoknak olyan fantasztikus jelleme van, csak jobban néznek ki vagy szerencsésebbek mint te.
Pár sztori a környezetemből:
- A srác unalmas volt, egyetem alatt egy csajnak sem kellett. Elvégezte az egyetemet, lett egy jó melója, jól keresett, más ruhkáat vett, picit edzett... És hirtelen nem volt unalmas. Belül tök ugyanaz maradt.
- Másik srác nem kellett a gimiben senkinek. Gimi végére nekiállt bulizni, drogozni, mindig volt nála cucc. Már nem volt unalmas.
- De, olyan haverom is volt, aki nem kellett senkinek a társaságban, aztán összejött egy durván szép csajjal és hirtelen több lánynak is érdekes lett a társaságból.
Ez az unalmas dolog egyszerűen csak egy alibiszöveg, amikor valaki lusta konkrétumot mondani és azt sem akarja közölni, hogy a másik nem néz ki jól vagy valami hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!