Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől lesz egy férfi "nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy férfi "nem unalmas"?

Figyelt kérdés
Sokszor írják itt a csajok, hogy unalmas férfi nem kell. Nekem inkább a "nem unalmas" emberek a rejtély. Mitől nem azok? Ha minden nap beszélgetsz valakivel, akkor ha megkérdezi mizu, tegnaphoz képest hogyan lesz nem unalmas valaki? Ha elmondom, hogy "Dolgoztam 4ig, utána edzés, pihenés", ez unalmas lesz. Minden nap nem írhat izgalmasat az ember. Más hogyan csinálja? Minden nap megmássza a Mount Everest-et? Bár gondolom egy hét után hetedjére az is unalmasnak tűnne.

2021. jan. 30. 13:26
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
80%
Te vagy teljesen fogyatékos, hogy konkrétumok nélkül elvárod, hogy bárki is megértse, miről hablatyolsz. Arról beszélsz, hogy 10/9 nő itt cukiskodik, bezzeg a nőismerőseid megmondják a tutit. Kérdezzük, miről, de nem derül ki. Ha meg előveszünk egy témát,amit említettél, pl megcsalás, annyit tudsz kinyögni, hogy az oldalon mást látsz, mint a statisztika. Most már hirtelen nincsen egy sereg nőismerősöd, akik a gyakoris nőkkel ellentétben félre lépnek. Össze vissza beszélsz, hazudozol, ferdítesz, a logikával köszönő viszonyban sem vagy, és csak annyira telik tőled, hogy visszavágsz valami hülyeséget. Neked nem tűnik fel, milyen szánalmas vagy?
2021. jan. 30. 19:44
 52/57 anonim ***** válasza:
33%
Bárcsak a szövegértelmezés menne annyira, mint a beszólogatás... Mindjárt boldogabb hely lenne a világ.
2021. jan. 30. 19:53
 53/57 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem először is attól,nem merül ki nála annyiban a beszélgetés,hogy mizu.

Nem unalmas:

-van humora

-kitartó,vannak tervei és céljai

-nem gyárimunkás,hanem tanult és intelligens

-érdeklődő,vannak hobbijai

-kreatív,a munkájától a legmodernebb zenékig,bármiről lehet beszélgetni

2021. jan. 30. 20:06
 54/57 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól nem unalmas valaki, hogy

- nincs belefásulva az életbe,

- nem robotpilóta módban vonszolja magát végig a hétköznapjain,

- megvan benne a gyermeki rácsodálkozásra való hajlam,

- mások által unott, hétköznapi apróságokban is képes nem szokványos érdekességeket észrevenni. Urambocsá' mélyebb, szélesebb összefüggéseket észrevenni.

Ezek persze elsősorban az én személyes szempontjaim. Nálam ez az alapja annak, hogy legyen bennünk bármi közös.

2021. jan. 30. 21:50
 55/57 A kérdező kommentje:
54: Azt hiszem értem, mire gondolsz, de "mások által unott, hétköznapi apróságokban is képes nem szokványos érdekességeket észrevenni. Urambocsá' mélyebb, szélesebb összefüggéseket észrevenni." ebben első olvasatra az autistákat látom. Ők tudnak nagyon belemélyedni nagyon hétköznapi dolgokba.
2021. jan. 30. 21:54
 56/57 anonim ***** válasza:
40%
#55: hehe, hihi, rajtakaptál :) Teljesen más okokból kifolyólag nőként én évek óta gyanítom, hogy rajta vagyok a spektrumon, és diagnosztizálatlan aspergeresként tekintek magamra. Ugyanis én intellektuálisan korosztályom többségéhez képest elég erős vagyok, viszont érzelmi finomságokat tekintve pl. tinikoromban kb. az elefánt a porcelánboltban szindróma volt rám jellemző. És az intellektuális képességeimet használva, tanulás révén sikerült az azóta eltelt évtizedek alatt kiköszörülni ezt a csorbát. Itt jelezném, hogy senkitől nem kérek priviket, ha ez önelégült beképzeltségnek hatna, akkor ezúton is elnézést.
2021. jan. 30. 22:04
 57/57 anonim ***** válasza:
100%

Szeretném összegezni a válaszokat a kérdezőnek: fent sokan leírták, hogy milyen NEKIK a nem unalmas ember. És ez a lényeg: nincs egy általános recept a nem unalmas emberre: neked lehet, hogy az itt válaszolók lennének unalmasak, de azért, mert más emberek vagytok, más az, ami számotokra érdekes.

Tehát érdemes olyan körökben keresgélned, olyan lányokat, akik hozzád hasonlítanak. És ez alatt nem azt értem, hogy akik hozzád hasonlóan szeretnek pecázni, hanem olyanokat, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te, a kommunikációtok hasonló.

Nyilván azt könnyű mondani, hogy keress ilyet, találni nehezebb. Erre vonatkozik, amire sok vélemény érkezett fentebb: ha igyekszel arra, hogy több dolgot csinálj, bővíteni az érdeklődésed és fejleszteni magad, ezek révén több olyan emberrel ismerkedhetsz meg, akik hozzád hasonlóak, hiszen a hasonló gondolkodásotoknak köszönhetően találtatok rá az adott érdeklődési körre.

2021. jan. 31. 11:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!