Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az az átlagos nő ma Magyarországon amit a tinderen lehet látni? Léteznek csúnya, unalmas, buta lányok/nők?
Léteznek csúnya, unalmas, buta lányok/nők?
Valahol a filterek alatt igen.
Hazánk Európa legelhízottabb országa, és az egyik legbetegebb nemzet is vagyunk. Kicsi az a réteg, aki foglalkozik az egészségével és rendszeresen sportol.
Az ország háromnegyede pedig minimálbérért, éhbérért dolgozik, tehát megint nem reális ez a jómódúság.
Az, hogy kinek mi a hobbija, az egyén függvénye.
De van az a réteg, aki a szlingik rétegét képviselik, de nekik nem is nagyon kell kapcsolat hosszútávra, mert a függetlenségüket erre nem áldoznák fel.
Nem hinném.
Itt, a Gyakorin is érdemes olvasgatni a válaszokat.
100-ból 99-en 3 diplomás, 2 nyelven beszélő, vezető,vállalkozó, Dr., ISTEN.
Saját, hitelmentes lakás, nyaraló, autó.
Férfire nincsenek rászorulva.
Ápoltak, csinosak, sportosak, szexuálisan vonzóak.
IS!
>:)
Budapesten él.
A tinderen a férfiak is ilyenek, utazik(ez most divat), egészséges életmód, tehát sport és étkezés(divat), pozitív gondolkodás(nagyondivat).
Tapasztalataim alapján a tanulmányok nem mindig vannak befejezve..
Minden más átlag, átlaghobbinak élnek, átlag meló(attól, hogy irodista, nem magas beosztású), átlaggarzon, ha van, vacak helyen.
Az idősek vannak elhízva, nem a huszonévesek, oviban, suliban, gimiben csupa vékony-átlag gyerek.
25től felfelé kezdődik a hízás.
Egyébként én férfiként nem regeltem, de mikor átállítottam, hogy nőket is lássak(biket, leszbiket), akkor nem ez fogadott.. leharcoltak, vacak képminőség, agyonfilter, nem drága holmik, közel sem szép alak, semmi divatos cucc.
Maradj még tinderen, egy idő után szelektál a rendszer az alapján, kiknek jöttél be.
Ha “rosszabb minőségű embereknek”, meg fogod látni, hogy csökken a színvonal, bolti eladók, ducik is jönnek majd vacak képekkel és kevésbé álomélettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!