Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fogakkal lehet átlagos barátnőm?
Miért is ne?
Persze - tisztelet a kevés kivételnek - a mai világban eléggé a külsőségekre mennek sokan, főleg a netes ismerkedésnél.
Elég megnézni a közösségi oldalak és képmegosztók n+1. "hosszúbarna(ombre)haj-kamuraybanaviator-csücsöriszáj-fitnesztest-tetováltbölcsesség-balatonpart" típusú fényképeit. Mellesleg ilyen nőben is láttam már olyat, hogy azt hittem, a "Maunikasó" vendége volt egykor. :)
Szerintem személyes ismerkedésben jobbak lehetnek az esélyeid, főleg ha jó a humorod, választékosan fejezed ki magad, és látszik, hogy igényes vagy kívül-belül.
Hajrá! :)
Épp fogakkal is nehéz. :)
Legyél te valakinek az "ajándék lova" és akkor nem fogják a fogadat mustrálni. :D
Ha mélyharapásod van, akkor nincs állad.
Nekem is az van, bár nem durva és szerencsére jól is néz ki az arcom kisebb állal.
Simán belemennék a műtétbe, ha férfi lennék, pusztán azért, hogy látszódjon a férfias álkapcsom. Nem csak a fogak miatt.
Ha nagyon nem akarod a műtétet, építse fel a fogakat, 3-4évente pedig, mikor újra lekoptak, építse újra.
Ez egészségügyi mütét lenne, hülyeség, hogy nem akarod megmenteni a tested egy élő részét, ami a táplálkozáshoz szükséges..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!