Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől lesz egy férfi "nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy férfi "nem unalmas"?

Figyelt kérdés
Sokszor írják itt a csajok, hogy unalmas férfi nem kell. Nekem inkább a "nem unalmas" emberek a rejtély. Mitől nem azok? Ha minden nap beszélgetsz valakivel, akkor ha megkérdezi mizu, tegnaphoz képest hogyan lesz nem unalmas valaki? Ha elmondom, hogy "Dolgoztam 4ig, utána edzés, pihenés", ez unalmas lesz. Minden nap nem írhat izgalmasat az ember. Más hogyan csinálja? Minden nap megmássza a Mount Everest-et? Bár gondolom egy hét után hetedjére az is unalmasnak tűnne.

2021. jan. 30. 13:26
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
100%

Nem, engem érdekel, mi a cuki válasz. Itt pl. egyet sem láttam, vagy más nekünk a cuki.

Nem akadtam ki, csak már unalmas és kínosan vicces ez a sok nőismerős, akik közt egyetlen sincs, aki máshogy gondolja. Statisztikailag legalább egynek kellene lennie, aki nem birka. Vagy nem merik az incelnek elmondani, hogy máshogy gondolják, mint ő, mert elkezd sipítozni. (Én is tudok ám hozzákölteni bármihez.)

2021. jan. 30. 17:21
 42/57 anonim ***** válasza:
0%
Ha van penzed es havonta utazgatsz kulfoldre, az izgalmas
2021. jan. 30. 19:06
 43/57 anonim ***** válasza:
50%

"Statisztikailag legalább egynek kellene lennie, aki nem birka."

Tényleg, így mégis miről beszélünk? Aki nem ért veled egyet, az birka. Ebben a témában zavar a statisztika, de amikor itt 10-ből 9 ugyanazt írja, akkor nem.

Te egyébként csak írsz, mint egy robot vagy át is gondolod, amit írsz?

2021. jan. 30. 19:08
 44/57 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem a 41-es teljesen átgondolja amit ír, én is átgondolom, és szerintem neked fogalmad sincs semmiről, csak puffogtatod itt a közhelyeket. Cuki válaszok....azok milyenek? Soha nem csaltam meg senkit, nem is fogok, 43 éves vagyok, eddig sem véletlen volt, hogy nem tettem, hanem hozzáállás kérdése. Tök mindegy, ki ír rám és miért.

De akkor most értelmezzük együtt az egyik válaszodat, és a téma legyen a megcsalás. Eleve hazudsz, amikor azt állítod itt mindenki letagadja, hiszen temérdek szeretős kérdés van férfitől és nőtől is. De akkor maradjunk csak a válaszoknál. Én leírom, hogy nem csalok meg senkit, leírja még öt másik nő és férfi egy kérdésnél. Mi hazudunk, mert gyakorisok vagyunk. Te megkérdezed a nőismerőseidet, akik mind, egyöntetűen válaszolják, hogy félrekefélnek. Mondd csak, te milyen suttyó, proli körökben mozogsz?????

2021. jan. 30. 19:19
 45/57 anonim ***** válasza:
94%

"Tényleg, így mégis miről beszélünk? Aki nem ért veled egyet, az birka. Ebben a témában zavar a statisztika, de amikor itt 10-ből 9 ugyanazt írja, akkor nem."

Nem, bármelyik csoport, aki nem gondolkozik, az a birka.

10-ből 9. Az már valóságközelibb, mint "az összes nőismerősöm".

30-ból 28 azt mondja: elhiszem. 30-ból 30 mondja: túlzás.

Továbbra is érdekelne egy cuki válasz.

2021. jan. 30. 19:25
 46/57 anonim ***** válasza:
0%

#44: Átgondoljátok amit írtok, de tök mást állítotok, mint amit írtam? :O Ezt elmesélnéd?

Nem, azt sem írtam sehol, hogy a környezetemben minden nő félrelép.

Az emberek kb. fele félrelép. Az itteni válaszoknál általában 10-ből 9 ember nem lép félre. Ezek pl. cuki válaszok. Ha bárki tökéletes társat keres, akkor ezen az oldalon simán találhat, mert itt majdnem mindenki tökéletes.

2021. jan. 30. 19:25
 47/57 anonim ***** válasza:
73%
Részemről amúgy, ilyen ferdítések és ignorálások után off a téma. Mintha a falnak beszélne az ember. További jó önfényezést!
2021. jan. 30. 19:26
 48/57 anonim ***** válasza:
100%
#44 Tehát azért, mert az emberek kb fele félre lép (statisztika ugye erre nincs) válaszoljam azt, hogy félre lépek hogy ne sérüljön a statisztika? Fogyatékosnak tetszik lenni????
2021. jan. 30. 19:31
 49/57 anonim ***** válasza:

#48: Ismét nem sikerült egy ék egyszerű szöveget értelmezni. Nem tudom, hogy fogyatékosnak tetszik e lenned, de egyre inkább úgy tűnik, hogy igen. Vagy, csak egyszerűen jó kötekedni.

Tényleg hagyjuk ezt. Felesleges.

2021. jan. 30. 19:34
 50/57 anonim ***** válasza:
100%

"Az emberek kb. fele félrelép. Az itteni válaszoknál általában 10-ből 9 ember nem lép félre."

Szerinted a valóság van leképezve az oldalon? Incelből pl. arányaiban több van az oldalon, mint a valóságban. Ez meglep? Miért hiszed azt, hogy a valósággal arányosan vagyunk itt jelen?

2021. jan. 30. 19:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!