Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől lesz egy férfi "nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy férfi "nem unalmas"?

Figyelt kérdés
Sokszor írják itt a csajok, hogy unalmas férfi nem kell. Nekem inkább a "nem unalmas" emberek a rejtély. Mitől nem azok? Ha minden nap beszélgetsz valakivel, akkor ha megkérdezi mizu, tegnaphoz képest hogyan lesz nem unalmas valaki? Ha elmondom, hogy "Dolgoztam 4ig, utána edzés, pihenés", ez unalmas lesz. Minden nap nem írhat izgalmasat az ember. Más hogyan csinálja? Minden nap megmássza a Mount Everest-et? Bár gondolom egy hét után hetedjére az is unalmasnak tűnne.

2021. jan. 30. 13:26
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
86%

"Jóképű sosem voltam az igaz"

Tessék, már meg is van a válasz, miért vagy unalmas.

Húgomnak is írogatott állandóan egy gyerek, ennyi tudott kb hogy "szia mizu" mondogatta nekem h milyen unalmas, de azért csak visszaírt mindig a gyökérnek, persze nem jött össze vele, mert barátja van, de a gyereknek is már csinos barátnője van azóta.

Haverom az egyetemen: büfé szak, foci-tippmix-bulizás hármason kívül a világon semmi nem érdekelte, mégis ragadtak rá a csajok állandóan, minden héten más csaj írt rá azzal a szöveggel h szokta látni itt meg ott.

Ilyen emberekben mi olyan marhára érdekes?

Semmi, csak tetszenek a lányoknak és kész.

De ha gondolkoznék kicsit, estig tudnám sorolni az ehhez hasonló példákat.

2021. jan. 30. 14:34
 22/57 anonim ***** válasza:
100%

Én nem nevezném az embereket unalmasnak, inkább csak nem passzolunk össze. Ha én szeretek beszélni ő meg csak ühümget, na az nem unalmas csak nem megfelelő beszélgetőpartnerek vagyunk egymásnak.

És szeretem azokat a pasikat, akik egy-egy vita alkalmával nem csak rám hagyják a dolgot és “jó jó oké”-znak, hanem van bennük olyan vérmérséklet hogy lehessen egy jót vitatkozni. Ilyen mimózákat nem szeretem, de én ezt úgy nevezném hogy nem passzolunk össze. Más azt mondaná unalmas...

Legyen benne élet és egy bizonyos temperamentum.

2021. jan. 30. 14:36
 23/57 anonim ***** válasza:
76%

Olyan embert szinte biztosan nem fogsz találni, aki mindenben partnered lesz. A barátomnak is vannak olyan hobbijai, amik engem nem kötnek le, ahogyan fordítva is elmondható ez. Ezért (is) jó, ha az embert sok minden érdekli, de ha csak pár, vagy egy, azzal sincs baj, de megnehezíti a dolgát. Az a fontos, hogy elég közös pontotok legyen ahhoz, amit korábban már írtam.

Utazni sok módon lehet. A párommal mi a road trip-eket és kempingezéseket kedveljük városnézéssel és helyi különlegességgel, de például étterembe vagy picit is drágább szálláshelyen meg se fordulunk, míg valakinek az a lényeg, hogy drága helyen egyen drága ételeket tengerparti kilátással. Sose voltam fenn társkeresőn, de kétlem, hogy a többség azt érti utazás alatt, hogy városromokat fedez fel és a lehető "leghelyibb" módon szeretne ott lenni. Persze ítélkezni se szeretnék.

27/N

2021. jan. 30. 14:42
 24/57 anonim ***** válasza:
100%

Van érdeklődési köre, hobbija és céljai.

Ennyi, ez a nagy titok. Ha minden nap hajt valami előre a rabszolgaléten kívül, akkor nem lesz olyan, hogy ne tudd tágítani a másik világát a tudásoddal, mivel a sajátodat is aktívan tágítod.

Ha annyit tudsz hozzátenni a másik napjához, hogy elmondod, hogy mit ettél, meg hogy a munkatársaid éppen milyen módon fúrják egymást, meg hogy megnézted a 200., az ingerküszöb kitolásából élő sorozat 50. részét, akkor unalmas vagy, mert a mondandód nem generál gondolatokat a másikban, mivel te is csak nyeled az infót és nem gondolkodsz.

Ha elmondod, hogy olvastál egy cikket, ami ezt és ezt a gondolatot ébresztette benned, vagy hogy végre megtanítottad a kutyád egy új trükkre ilyen és ilyen módon, vagy hogy terveztél egy 3D modellt és erre meg erre a dologra döbbentél ma rá ezáltal, akkor érdekes vagy. Mert nem csak lebegsz végig az életen mint a többi biorobot, hanem a kreatív energiáidat arra használod, amire kell -> alkotsz, ha más nem, gondolatokat.

2021. jan. 30. 14:49
 25/57 A kérdező kommentje:
24: Nem minden "alkotás" vagy tett generál sajnos gondolatokat. Ha elmesélem, hogy megjavítottam egy régi számítógépet , vagy bármi hasonlót, az nem sok nőben fog megmozgatni bármit :D
2021. jan. 30. 14:52
 26/57 anonim ***** válasza:
100%

#25: Nő is lehet unalmas. :) Aki érdeklődő, azt érdekelni fogja a téma, mert kíváncsi = bővíteni akarja a tudását = nem unalmas.

És nem az volt a kérdés, hogy milyen hobbival lehet nőket fogni, hanem az, hogy milyen a nem unalmas ember.

2021. jan. 30. 15:00
 27/57 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy én nőként vagyok ugyanebben. Dolgozok, tanulok, itthon edzek, telefonálok a barátnőimmel, beszélek a szüleimmel, elmegyek sétálni/kirándulni a környékben, filmet nézek, olvasok, főzőcskézek és ennyi. Csinálnék valami izgit, de nem fér bele az időmben, és már magamon is látom, hogy uncsi vagyok.

Mondjuk én nem a pasiknak akarok izgalmas lenni, hanem magamnak. De attól még így van. Szerintem megoldás lehet, ha több dolgot kipróbálsz, beszélgetsz idegenekkel, akiknek más a véleménye, többféle dologról.

2021. jan. 30. 15:03
 28/57 anonim ***** válasza:
100%
#15 Speciel nekem a csirkemell zabáló kigyúrt pasik akik az edző teremben élik az életüket, halál unalmasak.
2021. jan. 30. 15:15
 29/57 anonim ***** válasza:
100%

"Ha elmesélem, hogy megjavítottam egy régi számítógépet , vagy bármi hasonlót, az nem sok nőben fog megmozgatni bármit"

Na pl. ha ilyet mondasz, akkor már unalmasnak foglak tartani az előítéleteid miatt.

Ezt elmondod, elkezdek neked beszélni arról, amikor valamiért a CPU mindig 100-on volt és apukám se tudta, miért, én meg rájöttem; vagy hogy mióta új winchester van a laptopomon, nem tudom a Sims-t rátelepíteni; vagy csak addig beszélek régi Atari játékokról, míg valamelyikünk lépe leszakad.

2021. jan. 30. 15:33
 30/57 anonim ***** válasza:
96%

Hát én elég nagy kivételnek számítok szerintem, mert nő létemre abszolút nem szeretek sokat beszélni, és szerencsére a barátom sem, úgyhogy mi inkább a napi dolgokat beszéljük meg elsősorban, kivel mi történt, néha előjön komolyabb téma is, de egyébként tökéletesen élvezzük egymás társaságát csendben is.

Nyilván programokat most kevésbé lehet csinálni, de én azért így is fel tudom találni magam. Sütés-főzés, rajzolás, olvasás, edzés, kirándulás, önfejlesztés, stb. Számomra az az unalmas ember, aki még ilyesmiket sem csinál, csak egész nap fekszik meg játszik a kanapén.

2021. jan. 30. 15:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!