Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi unalmas életet él a nők mércéje szerint és ezért nem kap nőt akkor mit tud tenni?
Adott egy férfi aki 31 éves, átlagos kinézetű, sikeres karrierje van, de a nők elmondása szerint unalmas életet él mert nem jár el ide-oda hétvégente, stb., amit persze megtenne ha találna megfelelő nőt maga mellé. De egyedül minek mászkálna feleslegesen?
Hogyan lehetne ezt orvosolni?
Kérdező. Nekem ilyen agyatlan hülye nem dirigálna, mint Te az biztos.
És kösz, nem szeretnék olyan ostoba lenni.
Az ilyen blfszok miatt, mint Te megy tönkre sok cég 😅
Nem (csak) az a probléma, hogy nem feltűnően jóképűnek és magasnak születtél.
Én sem vagyok jóképű, és 177 cm magas vagyok, 69-73 kg között mozog a tömegem szóval kifejezetten vékony férfi vagyok. Ugyan kortársaim közül nem az első voltam, aki becsajozott, de azért 18 éves koromban csak sikerült. Szüzességemet is csak 22 évesen vesztettem el, de azért csak sikerült. Éltem már együtt felnőttként nővel, volt egyéjszakás kalandom is. Nem sok, csak kettő, de azért becsúszott. Miért?
Azért, mert jártam emberek között, és nem úgy néztem rájuk/beszéltem velük, mint ahogyan te. A lenézést, annak éreztetését, hogy te okosabbnak gondolod magadat másoknál AZONNAL megérzi kb minden ember. Még ha próbálsz is szerepet játszani, akkor is. Ha pedig valaki direkt az orrom alá dörgöli, hogy ő okosabb nálam azt még akkor is gonoszkodásnak veszem, és elutasítóvá válik a viselkedésem a másikkal szemben, ha amúgy teljesen igaza van, és tényleg sokkal jobb észbeli képességei vannak, mint nekem. Ellenben mondjuk Jordan Peterson-t nagyon kellemes embernek tartom, és szívesen hallgatom a gondolatait, pedig nyilvánvalóan leköröz engem mind lexikális tudásban, mind intellektusban. Mivel ő nem úgy kezdi a mondandóját, hogy na idefigyeljetek csírák, most majd megmondom a tutit - és itt nem kimondott szavakra gondolok hanem metakommunikációra. Hanglejtés, mimika, gesztusok, tekintet...ezek mind-mind elárulják, ha vélt vagy valós intellektuális fölényedet akarod éreztetni.
Te valószínűleg - és ezt most nem bántás, csak egy nagyon valószínű következtetés - nagyon keveset mozogtál tizenéves korod kezdetétől egészen idáig emberek között, és nem tanultad meg mikor, hogyan kell viselkedni ahhoz, hogy befogadjanak az emberi csoportok.
Pl egy 31 éves embernek kellene már annyi tapasztalatának lennie, hogy tudja, vadidegen pizzafutár lányoknak felkeresni a címét és alamizsnát csúsztatni a postaládájukba miért inkább ijesztő, mint azt mutatja a lány számára, hogy te mennyire jól tudnál törődni vele. Ebben a helyzetben sokkal előrébb jutottál volna, ha 2 mondatban megkérdezed egy kiszállítás alkalmával, lenne-e kedve találkozni veled nem csak így munka közben, hanem egy kávé mellett.
Ja és kérdező, nagyon is jó helyem van és nincs főnököm....na bumm. Jól is keresek, jól nézek ki. Sose voltam sokáig egyedülálló, van egy gyönyörű lányom, kutya...hobbik, barátaim és normális párom.
Neked meg max nyalással sikerült egy pozícióba kerülni...esetleg valakinek a valakije vagy és azért vagy ott ahol, de hogy nem a logikád és a kimagasló intelligenciád miatt vagy ott az kvaélet🤣.
Iszol is, lusta is vagy és még lehetne sorolni...
Aki esetleg nem ismerné a pizzafutáros sztorit:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Elég jó alátámasztás az, hogy én 31 évesen olyan szintre jutottam karrierben ahova ti egy élet alatt nem fogtok eljutni együttesen.
De hát biztosan én mint buta ember tudtam ezt megcsinálni és ti mint okos emberek dolgoztok szintekkel alattam.
Nyilván azért kaptam tavaly decemberben nagyobb prémiumot mint a te éves fizetésed mert annyira rosszul végzem a munkám és "tönkreteszem a céget".
Annyit hallottam már ezt a "én nekem ilyen nem dirigálna meg a többi" , persze ezt itt hangoztatod meg a kocsmában, de valahogy egy ember nem volt a beosztottaimból aki feleselt volna. Aztán lehet ők is előadják a kocsmában vagy itt, hogy ők nem viselnék el. Dehogynem.
Amúgy meg nem muszáj elviselni, feljebb kell lépni vagy saját céget alapítani ha ennyire okosak vagytok.
152! Ne kamuzz! Tuti jól nézel ki. A kérdező is megmondta hogy csak a 180 pluszosoknak meg a jóképűeknek lehet nője és ez így van. Ő az okos és pont!
🤣bocsi 152-es.
151 és a 153 is Én vagyok amúgy.
Emlékszem egyszer belekötöttél abba hogy az Én nagybetűvel van írva (a Te is úgy volt) meg pár hete ajánlottam hogy megkereslek Facebookon és kiderül ki a kamus...aztán hírtelen eltűntél. Szóval erről ennyi.
A férfiak szégyene vagy.
Értem én ezt a példálózást, hogy neked volt már 2 nőd, de ez nem nagy dolog. Sok férfinek van. Nekem is lehetne, csak én nem érem be azzal amivel te beéred. Nekem szép és csinos nő kell.
Ha 200 ezer forintot dobtam volna be, máshogy alakulhatott volna, ebben hibáztam valóban.
Az, hogy a párod eltart arra nem lennék büszke.
Nem igaz, elmondtam már sokszor, hogy sok férfinek van nője, átlagosoknak is , csak nem olyan nője ami nekem kell.
Ez olyan mintha azt mondanám, hogy én Ferrarit akarok és ti itt hencegnétek, hogy nektek is van kocsitok hát ott van a 500 ezre suzukitok a garázsban.
Igen, az lehetne nekem is, csak, hogy én elvárok egy szintet.
Kocsmában...most látom 🤣🤣. Nem drága, nő vagyik 1, 2 nem vagyok alkesz és nem járok kocsmába.
Anno volt a régi helyemen egy főnök féle...buta volt mint a segg. Úgy elküldtem a pcsba csak úgy törgöt, kb mindenki tapsolt. Sose felejtem el😅, volt vagy 9 éve. Ezután kb 2 héttel rá kiis rakták, mert sorba mindtak fel az emberek akkora fejetlenség volt miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!