Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi unalmas életet él a nők mércéje szerint és ezért nem kap nőt akkor mit tud tenni?
Adott egy férfi aki 31 éves, átlagos kinézetű, sikeres karrierje van, de a nők elmondása szerint unalmas életet él mert nem jár el ide-oda hétvégente, stb., amit persze megtenne ha találna megfelelő nőt maga mellé. De egyedül minek mászkálna feleslegesen?
Hogyan lehetne ezt orvosolni?
A nőknek nincs egyetlen "mércéje" arra vonatkozóan, hogy milyen életet éljen egy férfi ahhoz, hogy vonzó legyen számukra. Minden nőnek más és más az elképzelése arról, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkező férfi vonzó számukra.
Ha a férfi szeretne változtatni az életén, hogy jobban illeszkedjen a potenciális partnerének a preferenciáihoz, akkor néhány tipp:
Találjon olyan hobbit, ami érdekli és amit szeretne csinálni, és csatlakozzon olyan klubhoz vagy csoportokhoz, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhat.
Kezdjen el sportolni, mivel ez segít az egészségügyi állapotán javítani és a fizikai vonzerejét is növelheti.
Vegyen részt szabadidős tevékenységeken, mint például koncertek, művészeti kiállítások, filmfesztiválok, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhat.
Lépjen ki a komfortzónájából, és próbáljon ki új dolgokat, hogy kibővítse a tapasztalatait és az érdeklődési körét.
Ne ragaszkodjon túlságosan a rutinjához, és legyen nyitott az új élményekre és kalandokra.
Fontos megjegyezni, hogy az életmódváltozásnak nem célja, hogy megváltoztassa valaki alapvető személyiségét, hanem inkább arra összpontosít, hogy növelje az önbizalmat, javítsa az életminőséget és bővítse a társadalmi körét, ami vonzóbbá teheti őt a potenciális partnerek számára.
Te most játszod a hülyét??
Hát én írtam másnak, hogy ékezet nélkül ír, ő reagált is rá és te most ezen pörögsz, hogy neked írtam.. atya világ..
És nálam nem írhat át semmit a gép? És igen nyilván nem vagyok józan már, mivel 8 meggysört ittam meg reggel óta.
Tehát velem kötözködtök, hogy néha elírok valamit vagy egy vesszőt lehagyok úgy, hogy én részegen írok , de a másik teljesen elhanyagolja a magyar nyelvet, ékezet nélkül ír és erre még legyünk is büszkék?
Szerintem meg erőltesse meg magát és használjon ékezeteket ha már magyarul ír, ha meg nem akarja akkor írjon oda ahol éppen mosogat külföldön ha ahhoz nem kell ékezet.
Én például ékezettel írok te szánalomhalmaz és én is látom, hogy a helyesírásod messze van az átlag felettitől, de sokszor még az átlagostól is.
Az is jó példa korlátlan sötétségedre, hogy szerinted az ékezet nélküli írás egy tudatos helyesírási hiba és azért ír az illető így, mert nem tudja mi a helyes, miközben pusztán azért ír így, mert a billentyűzetén nincs ékezet. Ellenben a te billentyűzeteden jó eséllyel van vessző meg space is, mégsem használod őket és rendszeresen ejtesz helyesírási hibákat. A különbség csak annyi, hogy te azért írod el a szavakat, használod rosszul az igekötős igéket, hanyagolod a központozást, mert az intelligenciaszinted és tudásod az átlagot is alulról súrolja.
És ha nem érdekelnek ezek a dolgok egyáltalán?
Nyilván a kevesebb sörözés és a kisportolt test az változás lenne és elérhető, de a többi dolog nem érdekel amit írtál, maximum kényszerből mennék ilyen helyekre ott megjátszva az érdeklődésemet.
Nem mondtam, hogy átlag feletti a helyesírásom.. csak azt, hogy tudok helyesen írni és jól fogalmazok. Ezek tények.
Még részegen is jobban írok és fogalmazok mint sok másik válaszoló.
200-as vagyok.
92
124
146
149
151
153
156
157
160
164
168
172
180
183
185
188
192
194
197
200...Ezek az Én valaszaim.
Azért nem vesszővel írtam hátha nem tudod értelmezni 🤣.
Láttam azt is, aki ékezetek nélkül írt, csakhogy az nem Én vagyok.
Szóval...múltkor miért nem vetted fel velem a kapcsolatot? Aztán akkor tiszta hogy ki micsoda.
Tudom...erre a választ kerülni fogod.
Csak egy igazán ostoba ember dicsekszik a napi elfogyasztott sörmennyiségével és védekezik a részegségével. Ez végtelenül szánalmas. Akkor is elköveted ezeket a sokak által felsorolt alapvető helyesírási hibákat, amikor még nincs benned egy valag sör, szóval próbálj mást kitalálni.
A lényeget még mindig nem érted, pedig már 5x le lett kb írva: az, hogy valaki nem használ ékezetet egy TUDATOS döntés, nem azért teszi, mert hülye és nem tudja, hogy kell írni az adott szót, hanem pl mert nincs ékezet a billentyűzetén. Ellenben te azért nem tagolod normálisan a mondataidat, azért nem központozol, azért írod folyamatosan egybe az "átlagfelettit", azért írod rendszeresen rosszul az igekötős igéket, mert BUTA vagy. Na tessék, értetlenkedj megint, hogy de brühühüh az ékezet.
184/209 A kérdező kommentje:
Legalább ékezeteket használsz ha már a 181-es nem tud. 181es nem használt, de Én a 183-as válaszomba és a tobbibe is használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!