Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi unalmas életet él a nők mércéje szerint és ezért nem kap nőt akkor mit tud tenni?
Adott egy férfi aki 31 éves, átlagos kinézetű, sikeres karrierje van, de a nők elmondása szerint unalmas életet él mert nem jár el ide-oda hétvégente, stb., amit persze megtenne ha találna megfelelő nőt maga mellé. De egyedül minek mászkálna feleslegesen?
Hogyan lehetne ezt orvosolni?
Aki alig bírja fizetni az albérletét annak ez egy jó opció lehetett volna, csak rosszul áraztam be.
Sokat meglehet csak az összeg kérdéses, van akit valóban nem.
Ez nagyon valószínű, hogy így lett volna. A pénzt akarta, különben visszaadta volna. Hallottam, hogy alig tudja fizetni az albérletét, ha 200 ezret dobok be és jelzem, hogy lesz több is akkor biztos lett volna a siker.
"ha 200 ezret dobok be és jelzem, hogy lesz több is akkor biztos lett volna a siker."
Hát persze XDDDD
Ezt már elismertem többször, hogy valóban hibáztam ebben. Rosszul áraztam be a leányzót.
Igazából a 20 ezrest csak egy kezdeti segítségnek szántam, de nyilván félreértette és zsugorinak tartott.
A nők még mindig nem megvehető tárgyak te idióta.
Maximum kibérelhetsz egy prostit, hogy barátnősdit játszon neked.
#256! Ő lehet, de szegény kutya vagy macska, biztosan nem.
Ne adjál neki ötleteket, mindenkinek jobb ez így, hogy semmilyen élőlény nincs a közelében.😉
De bizony elég sok az, csak valamelyik sokba kerül. A nők nagy része megvásárolható, csak éppen az összeg nem mindegy. Valakinél ez pár tízezer, valakinél milliárdos tétel.
#256 , 257
Szeretem a kutyákat, de saját magamnak nem vennék mivel túl sok nyűg lenne sétáltatni, stb.
Mire fel? Szerintem az inkább az ágyába juttat majd.
#259: "Szerintem az inkább az ágyába juttat majd."
Én erre csak annyit mondok, hogy majd csak figyelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!