Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi unalmas életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi unalmas életet él a nők mércéje szerint és ezért nem kap nőt akkor mit tud tenni?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi aki 31 éves, átlagos kinézetű, sikeres karrierje van, de a nők elmondása szerint unalmas életet él mert nem jár el ide-oda hétvégente, stb., amit persze megtenne ha találna megfelelő nőt maga mellé. De egyedül minek mászkálna feleslegesen?

Hogyan lehetne ezt orvosolni?

2023. márc. 24. 17:07
 221/267 A kérdező kommentje:

Szerintem meg nem kicsit szánalmas, hogy minden kérdés alatt azon pörögtök, hogy én részegen elírok pár szót, vagy rossz helyre teszem ki a vesszőt míg közben mentegettek valakit aki ékezetek nélkül ír. Egyébként meg ez nem billentyűzet függő.. hanem az, hogy milyen beállítás van a számítógépén.

De még azt is gyanítom, hogy telefonról ír és csak lusta ékezetes betűket használni.

Mindenesetre ez jól bemutatja az itteni nőket, saját szemükben a gerendát sem veszik észre, az enyémben a szálkát is.

Nem vagyok berúgva 3-4 sörtől, de nyilván nem is vagyok józan. És nem helyesírási versenyben veszek részt itt.

Nem lógok itt mindennap, most is tegnap írtam be ide, előtte csak múlt hétvégén..

2023. márc. 25. 16:38
 222/267 A kérdező kommentje:

Miért is ne férne meg a sörfogyasztás és az intelligencia egymás mellett?

Na látod, te be se mernél írni úgy , maximum 8x átpáztázva , hogy mit írtál és még akkor is hibáznál. Én meg szimplán bepötyögöm amit gondolok és küldöm és még így is alig vétek hibát.

2023. márc. 25. 16:40
 223/267 anonim ***** válasza:
100%

220*

219 csak pénteken és szombaton van! Hányszor írja még le? Nem fogod fel?🤔🤣Bocsi🤗.

2023. márc. 25. 16:40
 224/267 anonim ***** válasza:
100%

224*

"És nem helyesírási versenyben veszek részt itt."

Mi sem 🤣 és Én meg csak bele se kötöttem az írásodba.

2023. márc. 25. 16:43
 225/267 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg kevesebb szánalmasabb dolog van annál, mint elhízott alkeszként átlag feletti nőt követelni, majd mivel ez ugye bár értelemszerűen nem történik meg, ezt rendszeresen ki is írni ide és vergődni meg hisztikézni rajta, mint egy 2 éves, akitől elvették a cumiját.
2023. márc. 25. 16:44
 226/267 anonim ***** válasza:
100%
A helyesírásba is Te kezél el belekötni, nem mi.
2023. márc. 25. 16:45
 227/267 A kérdező kommentje:

Én egy átlagos férfi vagyok, átlag feletti sikerekkel. Semmi extrém nincs abban, hogy egy átlagfeletti külsejű nőt akarok átlagos sikerekkel. Így egyenlő a dolog.

"kezdtél"

És ez nem igaz.

2023. márc. 25. 16:50
 228/267 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem egyenlő. Ha az lenne akk lenne nő!
2023. márc. 25. 16:51
 229/267 A kérdező kommentje:

Egy normális világban igen.

2023. márc. 25. 16:53
 230/267 anonim ***** válasza:
100%
Válasz is lett törölve. Majd mégjobban bebszv jön avval,hogy nem tudunk számolni 🤣🤣🤣.
2023. márc. 25. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!