Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi unalmas életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi unalmas életet él a nők mércéje szerint és ezért nem kap nőt akkor mit tud tenni?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi aki 31 éves, átlagos kinézetű, sikeres karrierje van, de a nők elmondása szerint unalmas életet él mert nem jár el ide-oda hétvégente, stb., amit persze megtenne ha találna megfelelő nőt maga mellé. De egyedül minek mászkálna feleslegesen?

Hogyan lehetne ezt orvosolni?

2023. márc. 24. 17:07
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/267 anonim ***** válasza:
100%
189 de Én használtam ékezetek 😅 (nem rajtad röhögök)...nem azért javítottam, de a kérdező ezt se értette.
2023. márc. 25. 15:52
 192/267 A kérdező kommentje:

Azért kell ezt leírnom mivel ti itt próbáljátok sulykolni az ellentétjét.

Ha neked valaki folyamatosan mondogatná, hogy te nemibeteg vagy, mindezt mások előtt akkor nem cáfolnád meg? Na ugye.

Elég szomorú, hogy magyarul írsz de nem használsz ékezeteket. Legközelebb hagyd el a magánhangzókat, úgy rövidebb leírni a mondandód.

Ja tehát a pasidnak van valami ilyesmi üzlete és te most beállítod azt, hogy te ezekkel foglalkozol mert betett oda?

A feletted lévő válaszoló már reagált az ékezeket kérdésben.

Attól, hogy nem magyar a billentyűzet még tudsz ékezeteket használni, de innen is látszik, hogy még ezt sem tudod és úgy okoskodsz. Az, hogy én részegen elírok egy szót, nem teszek ki egy vesszőt az nem egyenlő azzal, hogy valaki olyan igénytelen, hogy ékezet nélkül ír ide. Írjon akkor a külföldi fórumokra ha már nem tud rendesen magyarul.

"alkusz" és a többi hibát nem is kerestem.

2023. márc. 25. 15:53
 193/267 anonim ***** válasza:
95%
De ki nem használ ékezeteket? 😅😅
2023. márc. 25. 15:54
 194/267 A kérdező kommentje:

Te vak vagy? Nézd meg a korábbi oldalt.

2023. márc. 25. 15:55
 195/267 anonim ***** válasza:
100%
Az okosabbja maganhangzok nelkul is megertene. Neked mar az ekezetek hianya is gondot okoz, kisokoska.
2023. márc. 25. 15:57
 196/267 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy fogod már fel a buta agyaddal, hogy a páromnak semmi köze nincs az Én munkámhoz...csak annyi hogy talált egy jobb telephelyet (és nem! nem fízette). Ő teljesen mással foglalkozik.

A felettem lévő válaszoló is Én vagyok 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️csak szólok 😅.

2023. márc. 25. 15:58
 197/267 A kérdező kommentje:

Nem okoz gondot megérteni, de úgy látszik neked gondot okoz helyesen írni.

Vicces, hogy írásképtelen vagy és még ilyenkor is te állsz bele a másikba ahelyett, hogy inkább megpróbálnál helyesen írni.

2023. márc. 25. 15:58
 198/267 A kérdező kommentje:

Te tényleg ennyire érthetetlen vagy? Szelektíven látod a válaszokat? Hát nem tudod 20 válaszból megnézni, hogy valaki már 3x ékezet nélkül írt be?

És akkor te beszélsz nekem észről?

2023. márc. 25. 15:59
 199/267 anonim ***** válasza:
100%

197* Te keversz valakivel.

Írjam melyik válaszok az enyémek?

Fogyatékos 🤦🏻‍♀️

2023. márc. 25. 16:01
 200/267 anonim ***** válasza:
100%

Az alkuszt a gép írta át észlény és mint látod rögtön utána javítottam is. Gyenge próbálkozás, bár tőled nem is vártunk mást. Szóval te már most is részeg vagy? Meg mindig, amikor ideírsz? Ugyanis az "átlagfeletti" szót rendszeresen írod egybe, holott az külön írandó. Bár semmi baj, végülis jó bizonyíték az átlag feletti intelligenciára az, hogy még magát a szót sem tudod leírni.

Kinek képzeled magad amúgy, hogy miattad bárki szenvedni fog nem ékezetes billentyűzeten, hogy csak neked ékezetet írjon? 2 agysejttel rendelkező ember ékezet nélkül is megérti mit ír a másik. Az alapvető helyesírási szabályok ismeretéhez semmi köze az ékezeteknek. Aki nem használ ékezetet, az tudatosan teszi és nem azért, mert nem tudja, hogyan és mikor kell használni, ellenben te azért írod folyamatosan helytelenül a szavakat és használod rosszul az igekötőket, plusz mellőzöd a vesszőket, mert az átlag feletti intelligenciáddal még ennyit sem tudsz. Ciki.

2023. márc. 25. 16:04
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!