Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi unalmas életet él a nők mércéje szerint és ezért nem kap nőt akkor mit tud tenni?
Adott egy férfi aki 31 éves, átlagos kinézetű, sikeres karrierje van, de a nők elmondása szerint unalmas életet él mert nem jár el ide-oda hétvégente, stb., amit persze megtenne ha találna megfelelő nőt maga mellé. De egyedül minek mászkálna feleslegesen?
Hogyan lehetne ezt orvosolni?
"Szerintem az inkább az ágyába juttat majd."
Azért ahogy elnézem, Shrek, még matematika-logikában sem vagy annyira nagy ász, mint amennyire hiszed magadat: konkrétan valószínűségszámításra gondolok.
A kérdésed azért is érdekes, kedves kérdező, mert a nők többsége szintén rendkívül passzív. Próbálj meg elvinni egy "kalandvágyó" lányt egy vízitúrára, sátoros Balaton kerülésre bicóval, vagy egy teljesítménytúrára... Persze egy Maldív-szigeteki pacsálásban, már benne lenne a többség. :-D
Jó, az is igaz, hogy ha egy ember "megtörik" és már csak robotként éli az életét, az eléggé gáz. De én nem tapasztalom a hölgyek részéről sem azt a fene nagy aktivitást és pörgést. Max.: sétálgatni a plázában, vagy dülöngélni ittasan egy fesztiválon a pecsenyés sátor mellett... hát, ez meg nekem kevés!
"Hogyan lehetne ezt orvosolni?"
Sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!