Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi unalmas életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi unalmas életet él a nők mércéje szerint és ezért nem kap nőt akkor mit tud tenni?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi aki 31 éves, átlagos kinézetű, sikeres karrierje van, de a nők elmondása szerint unalmas életet él mert nem jár el ide-oda hétvégente, stb., amit persze megtenne ha találna megfelelő nőt maga mellé. De egyedül minek mászkálna feleslegesen?

Hogyan lehetne ezt orvosolni?

2023. márc. 24. 17:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/267 anonim ***** válasza:
92%

Mi a hobbija?

Milyen gyakran találkozik a barátaival?

Mik a céljai, a karrierjén és a nőszerzésen kívül?

2023. márc. 24. 17:08
 2/267 anonim ***** válasza:
91%
Nncs hobbija, valami érdeklődési köre? Ha nem igazán tud semmiről beszélni, mert munkán kívül csak a tévét bámulja, akkor ezt jelentheti, hogy unalmas életet él. Nincsenek barátai, akikkel csinálhatna közös programot? Nemcsak a csajozás miatt, hanem saját maga miatt leginkább.
2023. márc. 24. 17:09
 3/267 anonim ***** válasza:
100%
Eddig milyen intézményekhez fordult, hogy kapjon nőt?
2023. márc. 24. 17:09
 4/267 anonim ***** válasza:
93%
Már megint "Shrek"....🤦🏻‍♀️
2023. márc. 24. 17:22
 5/267 anonim ***** válasza:
100%
Keressen unalmas nőt. Van egy csomó.
2023. márc. 24. 17:25
 6/267 A kérdező kommentje:

Nincs különösebb hobbija, szabadidejében otthon internetezik, sörözik.

Nincsenek barátai mert nincs szüksége rá jelenleg. Régebben voltak.

Mégis milyen célnak kéne lennie egy embernek ezen a kettőn kívül? A karrier adja a sikert és a pénzt, ez már nekem adott. A nő meg kinek mit, testi örömöt , társat, valakinek családot, stb. Ez lefedi a teljes spektrumot.

Mennyi átlagos férfinek van hobbija? Vagy az már hobbi, hogy eljár hétvégén bulizni? Vagy, hogy lejár a kondiba? Ez csak duma

Közös program barátokkal általában az, hogy lementek inni meg bulizni, meg a kondiba és kész. Ez imponálna a nőknek? Ilyen nekem is volt régebben.

2023. márc. 24. 17:26
 7/267 A kérdező kommentje:

Kicsoda?

Nekem megfelelő lenne unalmas nő csak jól nézzen ki. Pont, hogy jobban bejönne nekem egy olyan nő aki unalmas és csak úgy el van, nem akar engem ide-oda ráncigálni, illetve azt csinálja amit mondok neki.

2023. márc. 24. 17:27
 8/267 anonim ***** válasza:
98%

Shrek fogd már fel amíg részedről nincs ön-fejlesztés és a hím-soviniszta hozzáállás megváltozása a nőkről addig nincs barátnő.

Ilyen egyszerű.

9/267 anonim ***** válasza:
92%
Áh, kispocak, miért nem szóltál, hogy te vagy az?:D
 10/267 anonim ***** válasza:
93%
Képzeld, vannak, akik nem kocsmázni járnak a barátokkal. Hanem például túrázni, utazni, társasozni, etc. Azt gyanítom, hogy a nők is érzik, velük is csak ugyanezt az életet folytatnád, ők meg esetleg többre vágynak.
2023. márc. 24. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!