Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi unalmas életet él a nők mércéje szerint és ezért nem kap nőt akkor mit tud tenni?
Adott egy férfi aki 31 éves, átlagos kinézetű, sikeres karrierje van, de a nők elmondása szerint unalmas életet él mert nem jár el ide-oda hétvégente, stb., amit persze megtenne ha találna megfelelő nőt maga mellé. De egyedül minek mászkálna feleslegesen?
Hogyan lehetne ezt orvosolni?
Shrek állj már le ezzel a nőket lenéző viselkedéssel vagy csak próbáld meg eljátshanni, hogy nem nézed le a nőket.
Nem igaz, hogy azzal a hatalmas IQdal nem sikerült fel fogni ha lerrí rólad(a viselkedésből nagyom ki lehet olvasni) , hogy lenézed a nőket akkor csak menekülni fognad a közeledből.
De nem érdekelnek ezek a dolgok. Maximum eljátszani tudnám, hogy érdekel ha egy megfelelő nő lenne a terítéken.
Nem bámulom a Netflixet, főleg nem válogatásnál nélkül. Kifejezetten válogatós vagyok filmek terén is, a mostaniak nagy részét meg sem nézem pont emiatt mert silány a sztori. De a mai nőknek és ebben mondjuk a férfiaknak is ez kell.
De én is ezen nők felett állok karrier és pénz szempontjából is, illetve intelligenciában is. Ez szerintem kicsit fontosabb és jobb mint az, hogy valaki jó kinézettel születik. Persze a világ meg a nők szerint nem, mert ott csak a külső fontos, az utolsó tróger jóképű férfinek is nyílnak a lábak mert úgy született, de egy átlagos férfi előtt mint én aki saját maga sikerét teremtette meg az állítólagosan nagyobb vesztes mint az árufeltöltő jóképű férfi. Hát igen. Itt a baj.
"Tehát szerinted menjek el mondjuk túrázni/sakkozni/horgászni/stb. és emiatt kapok majd nőt?
A mentális képességeim kár lenne tovább feszegetni mivel így is bőven az átlag nő feletti képességekkel rendelkezem és már így is kényelmetlen sokszor nekem is amikor beszélek egy nővel és érzem, hogy mennyire nem egy szinten vagyunk. Jóképűnek pedig születik az ember nem tud az lenni."
Hát ha ezek érdekelnek, akkor hajrá. De kapni nem fogsz kapni senkit, csak megugrod az első lépcsőfokot, hogy egyáltalán érdeks legéyl.
Ha a mentális képességeidet nem akarod feszegetni, akkor feszegesd a fizikait. Emlékeims zerint azon van mit dolgozni úgyis.
De van ilyen, amikor jóképűnek születik egy férfi. Ő nem tett semmit.
Én elég sokat tettem, hogy sikeres legyek.
Nyilván a valóéletben egy nő felé nem mutatom ezt ki.. már ki is fejtettem, illetve azt hittem ez egyértelmű.
És szerinted ha elmegyek mondjuk túrázni és ott van egy jóképűnek született férfi aki amúgy patkánybelsejű meg ott vagyok én aki normálisan szól oda a nőhöz akkor melyiket válassza? Egyértelműen a jóképűt.
Valóban van egy kisebb pocakom, de ezt a felesleget 3-6 hónapon belül ledolgoznám ha úgy érezném, hogy érdemes rá egy nő. De csak úgy előre már nem fogom sanyargatni magam emiatt.
Ha feltételezésekbe megyünk át és teórikusan felhozzuk, hogy hirtelen jóképű lennék, de mellette ott lenne a pocakom továbbra is, akkor elég gyorsan le tudnám azt dobni. Enélkül és egy valós női ajánlat nélkül viszont felesleges.
Shrek ha így folytatod akkor öröké egyedül maradsz ne akkor fejlődj amikor lesz nőd hanem a barátnő előtt.
Amúgy mennyi a fizud és milyen kocsid, h ilyen sikeresnek tartod magad?
Csak mert van olyan h itt sokan 300e fizura verik a mellüket ami elég vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!