Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi unalmas életet él a nők mércéje szerint és ezért nem kap nőt akkor mit tud tenni?
Adott egy férfi aki 31 éves, átlagos kinézetű, sikeres karrierje van, de a nők elmondása szerint unalmas életet él mert nem jár el ide-oda hétvégente, stb., amit persze megtenne ha találna megfelelő nőt maga mellé. De egyedül minek mászkálna feleslegesen?
Hogyan lehetne ezt orvosolni?
"...Két dologgal. Ha jóképű egy férfi vagy ha pénzes. Ennyi...".
Na, Te állítólag pénzes vagy mégse kellesz a kutyának se. Szóval ezis megdölt.
Csúnya vagy, unalmas, lusta, alkesz, atb... Van egy jó hírem...nem kell beérd átlagos Marcsival a piacról, mert az se áll veled szoba, nemhogy olyan nő akit Te elképzelsz.
Nem tudom eldönteni hogy nevetséges vagy szánalmas vagy e.
Attól, hogy például a macska könnyebben felugrik az asztalra mint egy farkas attól még nem lesz kérdéses, hogy a farkas az erősebb és dominánsabb a macskánál.
Ezen példáid pont azt mutatják, hogy szimplán elgépelek valamit.. megnéznélek te hogyan fogalmaznál és hogyan írnál helyesen ha söröznél, gyanítom, hogy közelében nem járnál az én szintemnek. Én még így is jobban fogalmazok és helyesebben írok mint sok ember. Ha meg józanul írnék és figyelnék erre akkor nem találnál hibát.
De kellenék én sok nőnek ha odaadnám magam, viszont nekem a szép és csinos nők kellenek.
Az ember folyamatosan változik én sem olyan vagyok most mint 20 évesen voltam, és 5 év múlva is másabb leszek nyilván. Ezért is várom az itteni válaszokat amikből talán akadhat olyan amit jónak ítélek meg.
Üdv! 78-as vagyok, gondolom mivel egyébként sorrendben haladtál a reagálásokkal mindig, a tegnapi söröcskék eltüntették a szemed elől az én kérdésemet, felteszem most még egyszer :)
"Írd le, hogy mi érdekel. De komolyan. Ha mondjuk korlátlan időd lenne, és korlátlan pénzed, mivel töltenéd a legszívesebben az idődet?"
Miről beszélgetsz szívesen?
#94! Akkor tennéd fel a kérdést 5 év múlva. Abban ugyanis biztos lehetsz, hogy ma ugyanolyan gusztustalan vagy, mint tegnap voltál.
Amúgy rossz hírem van, 30 fölött egyre kevésbé változik az ember, legalábbis belsőleg. Külsőleg pedig rossz irányba, hisz öregszik, csúnyul. Melyiktől reméled a nagy változást?🤔 Eleve minden kérdésed arról szól, hogy csak azért nem kellesz a nőknek, mert nem vagy jóképű. Hát, holnap se leszel, meg 5 év múlva se, szóval megint csak ellentmondásba keveredtél magaddal a nagy intelligenciáddal.
Korlátlan pénzzel elég egyszerű lenne a dolgom, ez egyértelmű. Onnantól nyilván nem az lenne a szemem előtt, hogy 1 nőt szerezzek meg, hanem utazgatnék a saját yachtomon, repülőgépemen minőségi golddiggerek társaságában akiket folyamatosan cserélgetnék attól függően melyikhez van kedvem.
De kár ilyet feltételezni mert ez nem opció, ilyen szintet sosem fogok elérni.
Itt láthatod miről beszélgetek szívesen, nem tudnék külön témákat kiemelni. Nem tudom azt mondani, hogy mondjuk a foci mert nem vagyok fociőrült , de nyilván ha mondjuk jól játszik a magyar csapat egy világeseményen akkor "szeretek" arról is beszélgetni ha valakivel feljön.
De nincs különösebben ilyen téma amiért nagyon odalennék.
Mivel kerültem ellentmondásba? Azt mondtam, hogy folyamatosan változik az ember.
Mi lesz ha mondjuk 5 év múlva úgy változok meg, hogy más lesz az ízlésem nők terén például? Na látod.
Egy férfi meg nem csúnyul még ilyenkor, a nőknek a lejtmenet a 30+ , sok férfi még 40 évesen is jól néz ki, akkor éri el férfiassága csúcsát.
Főleg ha belekalkulálom, hogy már most 31 évesen milyen sikereim vannak karrier téren.
Azzal, hogy nem 5 év múlva írsz ki kérdést, amikor változott, hanem ma, amikor ugyanolyan fos vagy, mint tegnap. Pl.az ez előtti utolsó kérdésed óta mi változott, ami miatt aktuális lett? Szebb lettél? Vagy más nők tetszenek?
"Egy férfi meg nem csúnyul még ilyenkor, a nőknek a lejtmenet a 30+ , sok férfi még 40 évesen is jól néz ki, akkor éri el férfiassága csúcsát." Ez többnyire azokra se igaz, akik fiatalon jól néztek ki, a rondákra meg soha. Nagyon kevés férfi van, akinek jól áll az öregedés, csak jobb lesz tőle, de abban biztos lehetsz, hogy te nem vagy köztük.
A nemlétező sikered pedig eddig se segített rajtad. 5 év múlva ugyanennyire fogja érdekelni a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!