Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi unalmas életet él a nők mércéje szerint és ezért nem kap nőt akkor mit tud tenni?
Adott egy férfi aki 31 éves, átlagos kinézetű, sikeres karrierje van, de a nők elmondása szerint unalmas életet él mert nem jár el ide-oda hétvégente, stb., amit persze megtenne ha találna megfelelő nőt maga mellé. De egyedül minek mászkálna feleslegesen?
Hogyan lehetne ezt orvosolni?
#79: "Akkoriban még nem vágytam nőre mint partner csak szexre."
Na de mi köze ennek ahhoz, hogy szóbaállni nem volt veled hajlandó egyetlen nem prosti nő sem? És ez azóta is így van, máskülönben nem nyígnál itt rendszeres időközökben.
Azt tojom le, hogy nekik nőjük van, mert nem olyan amilyen nekem kell.
Az, hogy jobb vagyok tőlük az tény.
Nem kellet próbálkoznom, a válaszoló saját maga írta le.
"Hogyan lehetne ezt orvosolni?"
Házassággal leginkább.
Mutatnál pár példát? Vagy egyszer elírtam és most ennek örülsz? Ez az egyetlen fogás amit találtál? Mivel már 8 sörön túl vagyok ma már nem válaszolok. De jó gyűjtögetést, nem hinném, hogy sokat találsz mivel tudom, hogyan írják a mellett szót.
Adná az ég, hogy csak úgy írnátok józanul sokan ahogy én részegen, már előrébb lenne a világ.
Mégis te hoztad fel a legtöbb férfit és álltál neki bizonygatni mennyivel jobb vagy tőlük... Aki elégedett az életével, nem egy megkeseredett szerencsétlenség és aki valóban sikeres, az nem érzi szükségét, hogy bizonygassa mennyivel jobb másoktól.
Neked önerőből, saját magad miatt (pl a belső értékeid és a megnyerő személyiséged miatt) még olyan nő sem jönne össze, amilyen nekik van, hisz kívül-belül rohadsz. Max a pénzedért rád fanyalodna 1-2, de hogy nem önmagadért szeretne az krva hétszentség.
A tény pedig egyedül az, hogy TE képzeled magad jobbnak tőlük, a valóság pedig továbbra is az, hogy némelyiknek a lába nyomába sem érhetsz. Ha annyival jobb lennél, nem éreznéd szükségét ezt állandóan foggal-körömmel bizonygatni és főleg nem a gyk-n vergődnél totál magányosan, azon hisztikézve, hogy neked miért nem jut nő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!