Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi unalmas életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi unalmas életet él a nők mércéje szerint és ezért nem kap nőt akkor mit tud tenni?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi aki 31 éves, átlagos kinézetű, sikeres karrierje van, de a nők elmondása szerint unalmas életet él mert nem jár el ide-oda hétvégente, stb., amit persze megtenne ha találna megfelelő nőt maga mellé. De egyedül minek mászkálna feleslegesen?

Hogyan lehetne ezt orvosolni?

2023. márc. 24. 17:07
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/267 anonim ***** válasza:
100%

"Mutass már példákat ahol ez a végeredmény szép lett és nem mű."

Na jó, de konkrétan mire? Szemhéj-, orr-, állkapocs plasztikára, netán arcfelvarrásra?

2023. márc. 24. 19:47
 72/267 A kérdező kommentje:

Nehezen kapok valóban, mivel nem születtem jóképűnek. Semmi köze nincs ehhez a belsőmnek ami mellesleg jobb mint sok jóképű patkánybelsejű férfiénál.

Tényleg butuska lehetsz. Attól, hogy egy átlag férfin csinálsz egy orrplasztikát nem változik át jóképűvé.

Komplett átváltoztatásra pedig igencsak sok példa van, közismertebb is, illetve az interneten keresve is elég sok és egyik sem sikerült. Még nem tart itt a tudomány.

2023. márc. 24. 19:51
 73/267 anonim ***** válasza:
100%

"Nehezen kapok valóban, mivel nem születtem jóképűnek."

Nem nehezen, hanem SEHOGY. És ez így is fog maradni.

2023. márc. 24. 19:58
 74/267 A kérdező kommentje:

Azt majd meglátjuk. Már így is előrébb vagyok mint a legtöbb férfi. Lehet nekem nincs egy csúnyácska vagy kövérecske asszonyom mert én azzal nem érem be, de emelett sikeresebb vagyok más téren sokszorosan.

2023. márc. 24. 20:05
 75/267 anonim ***** válasza:
100%
#74: na de veled a legjobb éveidben is kizárólag prostik voltak hajlandóak szóbaállni a pénzedért cserébe. Mégis mitől lenne ez a jövőben másképp? Elvégre szebb nem lettél azóta.
2023. márc. 24. 20:16
 76/267 anonim ***** válasza:
100%

Aztán mégis ők élik vígan az életüket kiegyensúlyozott kapcsolatban, szerető társsal maguk mellett, rendszeres nemi élettel és te vagy az, aki rendszeresen nyavalyog itt, hogy nem "kap" nőt.

Nem mellesleg nem csak csúnya és kövér nők vannak kapcsolatban, hanem egy rakás jó testű, átlagos csaj is, bármennyire is akarod magad ezzel a tudattal nyugtatni.

Amúgy elhiheted, hogy a többség magas ívből leszarja a kitalált munkádat és elképzelt pénzedet is, mert emberileg fényévekkel leköröznek téged és sokkal boldogabbak nálad. :)

2023. márc. 24. 20:19
 77/267 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor örülj a más téren elért sikereidnek, fogyaszd a finom és drága söreidet és ételeidet, amiknek az áráért mi napokig dolgozunk. A nőket meg hagyd békén. Hidd el, ők is békén fognak hagyni cserében.
2023. márc. 24. 20:19
 78/267 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet ezekkel a "majd akkor megcsinálom, ha találok arra érdemes nőt", hogy akkor sem fogod megcsinálni. Saját tapasztalat.

Voltam a "majd leszokom a dohányzásról, ha a barátnőmnek nem tetszik" utcában. Lett, nem tetszett neki, pontosan addig nem dohányoztam, amíg vele voltam. Aztán sok évvel később egyszer csak átálltam elektromosra, utána meg azt is elhagytam. Pedig közel s távol sem volt nő az életemben. Mert én akartam, magamtól tettem.

Ha most nem érdekel semmi, akkor sem fog, ha lesz barátnőd.

De én amúgy nehezen hiszem el, hogy valakit semmi sem érdekel.

Írd le, hogy mi érdekel. De komolyan. Ha mondjuk korlátlan időd lenne, és korlátlan pénzed, mivel töltenéd a legszívesebben az idődet?

2023. márc. 24. 20:21
 79/267 A kérdező kommentje:

Akkoriban még nem vágytam nőre mint partner csak szexre. Most már elfogadnék egyet mellém hosszabb távra is ha megfelelő.

Ahogy én is őket.

Sajnos egy férfit hajt ez a vágy, így nehéz lenne.

2023. márc. 24. 20:23
 80/267 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy megkeseredett, elhízott alkoholista, aki lenéz és megvet minden nőt, akinek 0 önkritikája nincsen, aki képtelen észrevenni magában a hibát, akinek 0 szociális élete van, aki pénzben méri a másik értékeit, ámde van pénze kicsit sem jár előrébb azoknál a férfiaknál, akik ki vannak békülve magukkal, akiknek van egy egészséges önképük, akik nem tárgyként tekintenek a nőkre, akiknek vannak valóban értékes belső tulajdonságaik és akiknek van egy szerető barátnőjük/társuk, akivel boldogok. Én legalább is milliószor többre és értékesebbnek tartok egy, az utóbbiakban felsorolt kategóriában levő férfit, mint egy magadfajta undormányt.

Tudod nem minden a karrier és a pénz, ez a felsőbbrendűség képzet meg mindenkit lenézek, aki nem keres annyit, mint én a legtöbb normális embernek gyomorforgató. Lehet pénzed, attól még emberileg ugyanaz a 0 vagy és maradsz is örökre.

2023. márc. 24. 20:27
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!