Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi unalmas életet él a nők mércéje szerint és ezért nem kap nőt akkor mit tud tenni?
Adott egy férfi aki 31 éves, átlagos kinézetű, sikeres karrierje van, de a nők elmondása szerint unalmas életet él mert nem jár el ide-oda hétvégente, stb., amit persze megtenne ha találna megfelelő nőt maga mellé. De egyedül minek mászkálna feleslegesen?
Hogyan lehetne ezt orvosolni?
Miért zavar titeket ennyire, hogy itt vagyok? Irigység a sikereimre?
Attól még meghallgathatok külső véleményeket is amiből valami jól jöhet.
92 vagyok. Épp ezt írtam, hogy Te a piaci Marcsinak se kellesz, nem hogy olyan nőnek amiről Te álmodsz.
A macska és a farkas 😅 lehet Te farkas vagy, de kva élet hogy az a fajta, akit ha pofán kap egy macska a fülét farkát behuzva nyüszìt.
Arra s kérdésre se tudtál válaszolni, hogy mi érdekel a sörön meg a neten kívül.
Neked csak azok a válaszok tetszenek, akik ugyan olyan szerencsétlenek, mint Te.
Ha értelmes lennél nem itt szarakodnál majdnem napi szinten.
"Bárkit legyőzök itt egy vitában" 🤣🤣 persze, a saját hülyeséged hajtod.
Majd ha lesz nőm...véletlen se szállj magadba és értsd meg mi a baj veled.
A karrieremre lehet irigykedni, igen. Az, hogy én nem állapodok meg valami átlagos nővel és ezért nincs kapcsolatom az egy dolog.
Nem képzelt sikerek, valósak.
Vagy éppen megeszi a macskát.
Azért nem válaszoltam rá, mert nincs olyan téma ami különösebben érdekelne. Sok minden érdekel, sok mindenről olvasok, nézek videókat de nem tudok kiemelni belőlük egyet sem.
Nem vagyok itt napi szinten, általában csak péntek este és szombaton.
Én nem hülyeségeket hajtogatok, kizárólag tényszerű igazságokat.
Egy tényszerű igazságot nem írtál még le, ellenben a valóban bizonyított tényeket kitartóan tagadod. :D Maga a megtestesült intelligencia.
A sikered meg ennyi ésszel max a fejedben létezik, mondani bármit lehet, főleg egy anonim oldalon. Nem éppen a sikeres emberek jellemzője, hogy minden áldott nap vergődnek és nyervákolnak egy oldalon, ahol foggal-körömmel bizonygatják mennyire sikeresek, miközben annyi eszük sincs, hogy felfogjanak olyan egyszerű dolgokat, amiket még egy kis kamasz is feltudna.
"A karrieremre lehet irigykedni, igen."
Senki se irigykedik az állítólagos "sikereidre" mindenki csak röhög a vergődéseden már 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
#114! "Az intelligenciámat kár pedzegetni mivel egyértelmű, hogy átlagfeletti. Ezt már itt az oldalon is sokan elismerték amikor más témakörben teszek fel kérdést. Illetve a karrierem is egyértelműen jelzi."
🤣Mutass már egyet a sokból. Biztos elkerülte a figyelmemet, mert én még csak olyat láttam, ahol bebizonyítják, hogy sötét vagy, pedig olvastam már pár kérdésed.
Eleve paradoxon, mivel csak abból ítélhetik meg, amit itt mutatsz. Hogy a 2 agysejteddel is felfogd, egy alkalmazotti hasonlattal mutatom be, mit csinálsz itt:
A probléma észlelése:
Te: Nincs nőm
Alkalmazott: Nem működik a számítógép
A probléma oka:
Te: Unalmas életet élek
Alkalmazott: Nincs bedugva
A probléma megoldása mindenki szerint:
Te: Érdekessé kell tenni az életem
Alkalmazott: Be kell dugni a gépet
A megoldás szerintetek:
Te: Nem változtatok, más megoldás kell
Alkalmazott: Nem dugom be, más megoldás kell
Na, okosnak látod az alkalmazottat?🤔
Pont ilyennek látnak téged itt az oldalon. Az meg, hogy fel se fogod, hogy ez alapján nem is nézhetnek másnak, mint ostobának, azt mutatja, hogy nem csak ostoba vagy, hanem végtelenül hülye. Olyan hülye, amilyet még nem hordott hátán a Föld 😁
Átlagfeletti értelmi képességekkel rendelkezem, így ilyennel nem tudtok hatni rám.
Szerintem, igen, csak nem meritek bevallani.
Ha a nem működik a számítógépre az a válasza az alkalmazottnak, hogy be kell dugni akkor ki is repítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!