Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi unalmas életet él a nők mércéje szerint és ezért nem kap nőt akkor mit tud tenni?
Adott egy férfi aki 31 éves, átlagos kinézetű, sikeres karrierje van, de a nők elmondása szerint unalmas életet él mert nem jár el ide-oda hétvégente, stb., amit persze megtenne ha találna megfelelő nőt maga mellé. De egyedül minek mászkálna feleslegesen?
Hogyan lehetne ezt orvosolni?
#140! Tökéletes hasonlat, teljesen ugyanaz a helyzet. Írhatnék 1000 más példát is. Adott a probléma, tudom a megoldását, de nem oldom meg, hanem inkább hisztizek és várom, hogy majd magától megoldódik. Nem fog.
Ilyet csak a nagyon hülyék tesznek, meg a 3 év alattiak.
A probléma az, hogy nem jóképű férfinek születtem 185 centi magasággal, na ezt hogyan oldod meg?
Átlagfeletti értelmi képeségekkel rendelkezem, a példákban és összefüggésekben pedig jó vagyok.
Szeretnél te olyan buta lenni mint én. Akkor lehet kicsit többre vitted volna a jelenlegi helyednél.
Nem saját cégem van, és nem a legfelső főnök vagyok. De szeretem az ilyen irigy embereket akik nem tudnak feltörni ilyen pozicióba és egy utolsó sorvégi beosztottként mondják el a náluk sokkal többet elérő embernek, hogy nem jól csinálják és igazából ők az okosok.
Köszönjük, hogy ismeretlen (már vagy ezredjére) bizonyítottad, hogy pont annyira vagy agyilag zokni, mint ahogyan itt MINDENKI lát téged. :) Minden kommenteddel újra alátámasztod és még csak észre sem veszed.
Nem, nem rendelkezel átlag feletti értelmi képességekkel, igazából nálad sztem még egy 5 évesbe is több értelem szorult és nem, nem vagy jó sem a példák, sem a párhuzamok összefüggésének értelmezésében. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy érvek helyett megint megismételed ugyanezt a maszlagot (okos vagyok, mindent tudok, nekem van igazam), de a világon semmilyen értelmes érvvel nem tudod ezeket alátámasztani. Attól, hogy valamit sokszor leírsz még nem lesz igaz, erre a kamu átlag feletti intelligenciáddal nem sikerült megfejtened?? Adott egy probléma, amiről kiírod a kérdést, kapsz egy rakat hasznos választ és tanácsot a megoldásra, de semmit nem fogadsz el, mindent kimagyarázol, ez azért nem jó, ez meg amazért, majd csak akkor teszek valamit, ha "kapok" nőt blablabla. Szánalom magafoka, hogy az elérhető és kézenfekvő megoldások és lehetőségek helyett vergődsz tovább, hogy de az nem jó. Akkor maradj örökre így, megkeseredve, magányosan, meg is érdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!