Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi unalmas életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi unalmas életet él a nők mércéje szerint és ezért nem kap nőt akkor mit tud tenni?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi aki 31 éves, átlagos kinézetű, sikeres karrierje van, de a nők elmondása szerint unalmas életet él mert nem jár el ide-oda hétvégente, stb., amit persze megtenne ha találna megfelelő nőt maga mellé. De egyedül minek mászkálna feleslegesen?

Hogyan lehetne ezt orvosolni?

2023. márc. 24. 17:07
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/267 anonim ***** válasza:
100%
Még egyszer: az általad hallucinált, pusztán a képzeletedben létező beosztásod és sikered NEM BIZONYÍTÉK arra, hogy a munkádon kívül bármiben is rendelkeznél minimális intelligenciával, amit itt minden nap újra be is bizonyítasz és vagy annyira sötét, hogy ezt nem látod. Rengeteg ember van protekció és/vagy nyalizás miatt abban a pozícióban, amiben, miközben hülye, mint a segg, ez továbbra sem bizonyít a világon semmit. Max annyit, hogy a hülyének is lehet szerencséje. Attól, hogy a szart felteszik a polcra és lekvárnak képzeli magát, még nem lesz az. Ez náladnál jobban senkire nem illik itt rá.
2023. márc. 25. 15:00
 162/267 anonim ***** válasza:
100%

"Ha 200 ezer forintot dobtam volna be, máshogy alakulhatott volna" Te hülye barom még mindig ezt hiszed?

Fel sem merült benned, hogy az volt baj, hogy mivel bedobtál neki 20et ezzel burkoltan le prostiztad?

2023. márc. 25. 15:01
 163/267 A kérdező kommentje:

Szép kis sztori volt ez. Nos ha engem küldenél el a picsába, akkor nem lenne tapsvihar, csak fagyott hangulat, utána meg szedhetnéd is a cókmókod.

Igen, persze, minden főnök igazából hülye meg csak protekcióval jut oda és igazából ti vagytok ott lent a zsenik, azért kell utánatok takarítani folyamatosan.

Illetve azért termel nyereséget a cég és kapok nagyobb prémiumot mint a te éves fizetésed mert olyan rosszul végzem a munkám és annyira rosszul megy ezáltal a cégnek.

De felmerült bennem ez. Pont ezért mondom, hogy az összeg volt kevés.

2023. márc. 25. 15:06
 164/267 anonim ***** válasza:
100%

Kit tart el a párja Te hülye 🤣. Gondoltam hogy ez lesz a beszolás, mert más nincs.

Ha elvársz szintet akkor Neked is hozni kell, de erre képtelen vagy. A minimális változásra is, mert buta vagy.

De Nekem jó. Álmodozz csak tovább, várd a csodát meg az általad elvárt szintű nőt. Nem mi maradunk egyedül és picsogunk itt péntek és szombatonként, hanem Te vergődsz.

2023. márc. 25. 15:06
 165/267 anonim ***** válasza:
100%
e hülye fsz, még mindig nem érted? A vonzalom nem vehető meg pénzért. Vagy neked elég ha undorral fekszik le veled csak azért, mert eltartod?
2023. márc. 25. 15:07
 166/267 anonim ***** válasza:
100%

#158! Először is honnan veszed, hogy aki válaszol neked, hol, milyen pozícióban van? Nyilván nem írja le, mert nincs köze a témához. Csak te szereted itt hangoztatni a nemlétező pozíciódat, akinek ugyanis van, annak természetes, mint a jóképűnek, hogy jóképű. Elnézzük neked, te ezt nem tudhatod, mivel egyik se vagy.

Amúgy, ha igaz lenne, hogy "főnök" vagy...Van fogalmad róla, hány százezer van még rajtad kívül? Az a különbség, hogy bennük azon kívül is van valami plusz, ami neked nincs. Ugyan, miért választanának téged a szép lányok helyettük? Annyira egyik se hülye.

"Nekem is lehetne, csak én nem érem be azzal amivel te beéred. Nekem szép és csinos nő kell."

Mondd az elmúlt héten hány nem szép nőt kellett levakarnod magadról, ha már lehetne? Az, hogy SZERINTED lehetne, még mindig nem jelent semmit. A valóság az, hogy a kutyának de kellesz, nem hogy szép nőknek.

2023. márc. 25. 15:09
 167/267 A kérdező kommentje:

Nem engem, akkor kit?

Én péntek, szombat itt vagyok, viszont a hétköznapokban sikeres vagyok amíg mások robotolnak és meghunyászkodnak.

Miért undorodna? Maximum az lenne, hogy egy Brad Pitt kinézetű férfivel jobban élvezné a szexet viszont az élet többi részét nem.

Ha jól eljátszaná a szerepét akkor nem érdekelne.

Minden kapcsolatban van megjátszás, ez se lenne más.

2023. márc. 25. 15:11
 168/267 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellett kirugni. Mentem magamtól 😅. Hát a cég elég magy szarba volt, mert nem maradtak az emberek.

És nem, nem minden főnök hülye, de Te az vagy.

Én amúgy Ausztriába vagyok 3 éve..szóval kétlem hogy magyobb a prémiumot. Hagyjuk is ki mit ért el.

Arra nem reagáltál, hogy akkor miért nem vetted fel velem a kapcsolatot Facen...csak így névtelenül van arcod😆.

2023. márc. 25. 15:13
 169/267 anonim ***** válasza:
100%
Se sajat ceged nincs, sem felsovezeto nem vagy. Akkor mitol is vagy olyan k..va sikeres? Mert van munkad? :-D
2023. márc. 25. 15:14
 170/267 A kérdező kommentje:

Nincs több százezer ember olyan pozícióban mint én Magyarországon , vicces is lenne.

De bizony leírná ha ő valaki lenne, pont azért nem írjátok le, illetve jöttök ezzel az alkalmazottas dumával, meg így meg úgy kiosztottam a főnököt mert alattam vagytok. Ez egyértelmű. Nem is tudom benned, hogy merül fel ez egyáltalán kérdésként. Valószínűleg azért mert nem egy értelmi színvonalon mozgunk. És nem látod át úgy a dolgokat mint én.

2023. márc. 25. 15:14
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!