Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi unalmas életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi unalmas életet él a nők mércéje szerint és ezért nem kap nőt akkor mit tud tenni?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi aki 31 éves, átlagos kinézetű, sikeres karrierje van, de a nők elmondása szerint unalmas életet él mert nem jár el ide-oda hétvégente, stb., amit persze megtenne ha találna megfelelő nőt maga mellé. De egyedül minek mászkálna feleslegesen?

Hogyan lehetne ezt orvosolni?

2023. márc. 24. 17:07
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/267 A kérdező kommentje:

Csúnya nem vagyok, csak átlagos. Dehogynem, akik jól néztek ki fiatalon és adnak magukra azok 40 évesen igazi férfias kinézettel rendelkeznek míg a nők 40 éves korukra már csak leépülnek és ezekre a 40 éves férfiakra csorgatja sok 20on éves lány a nyálát.

2023. márc. 25. 09:49
 102/267 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező linkelj magadtól egy képet úgy könyebb eldönteni melyik kategóriába esel.
2023. márc. 25. 09:51
 103/267 A kérdező kommentje:

Nem fogok ide képet kitenni ezt már megmondtam.

2023. márc. 25. 10:00
 104/267 anonim ***** válasza:
100%

#101! Szerinted. Csakhogy ezt nem te döntöd el, hanem a nők. Nem nagyon látok huszonéves nőket negyvenes pasik után ácsingózni, legfeljebb a pénztárcájuk után, de az más téma.

De téged ez úgyse érint, hisz sose voltál jóképű.

De a kérdést megint kikerülted. Tehát mi adta az aktualitását a tegnapi kérdésednek az addigi utolsó óta?

2023. márc. 25. 10:02
 105/267 A kérdező kommentje:

Ez volt a tegnapi kérdésem, ezen a héten előtte nem is voltam fent az oldalon mivel elfoglalt voltam.

Ez a kérdés meg másra kérdez rá mint a korábbi.

2023. márc. 25. 10:07
 106/267 anonim ***** válasza:
100%

#105! Valóban, mert eddig az volt a kifogás, hogy a külsőd miatt nem tetszel a nőknek, ebben meg az unalmasságod miatt, de az előző idején is ronda voltál, meg unalmas, meg most is. Szóval a válaszok nem fognak változni. Semmit nem számít, hogy szerinted épp melyik miatt nem kellesz. A valóság meg az, hogy elsősorban a gusztustalan belsőd miatt. Szóval akkor érdemes kiírni, ha ezt beláttad és változtatni is akarsz.

2023. márc. 25. 10:14
 107/267 A kérdező kommentje:

Ezzel csak annyi a gond, hogy nincs gusztustalan belsőm. Itt leírom az igazságot és emiatt feltételezik ezt, de a valóéletben ahogy mindenki más én is más szerepet játszok és ott máshogyan nyilatkozok.

2023. márc. 25. 10:22
 108/267 anonim ***** válasza:
94%

#107! Ok.,ezt már leírtad 100x, de attól nem lesz igaz. Egyértelmű bizonyíték van rá. A belsőd előbb kiderül, mint az unalmas életed. Ha tehát brilliáns belsőd lenne, de unalmas életed, akkor összejönnének veled a nők, legfeljebb amikor a héten már 3.napon otthoni sörözés a program, dobnának, de idáig se jutsz el ugye.

De akkor tegyük félre. Kizárólag az unalmasságod miatt nincs nőd. "Mit tud tenni?" Na, vajon mit? Hát, b+. Rájöttem, hogy azért nincs nőm, mert uncsi az életem. Tehát megváltoztatom, nem leszek uncsi és lesz nőm. Hú, de bonyolult! Kétlem, hogy ennyi ésszel vezető vagy😂

Ezt egy hatodikos is kilogikázza. Nem tanultam töriből, EMIATT egyest kaptam. Nem akarok egyest kapni. Mit csináljak?🤔 Á, megvan. Tanulok töriből és nem kapok egyest. Érthető, hogy a hatalmas intelligenciáddal neked ez fogós kérdés 🤣

2023. márc. 25. 10:41
 109/267 A kérdező kommentje:

És ha nem akarok tanulni történelemre? Ez a lényeg. Jobb , másik megoldás kell.

2023. márc. 25. 10:51
 110/267 anonim ***** válasza:
100%

Az vagyok, aki kérdezte, miről beszélgetsz szívesen.

A helyzet a "jobb, másik megoldás"-sal az, hogy ez is olyan, mint mondjuk az építőipari munkák. Van 3 halmaz: minőségi munka, gyorsan, és olcsón. Ebből MINDIG csak kettőt lehet választani, vagy egy olyan balanszot lehet megtalálni, amikor egyik feltétel sem teljesül 100%-ban, de neked elfogadható a mérték csökkenése.

A másik dolog, hogy ha nem akarsz történelmet tanulni, akkor bizony el kell azt fogadni, hogy mindig egyest kapsz belőle, és bukdácsolva jutsz majd el közoktatási karriered végéig. De ha nem is tanulsz, és még panaszkodsz is, hogy emiatt egyest kapsz, és a tanárt szidod amiért az üresen beadott lapodra nem ad legalább annyi pontot, hogy kettes legyen, akkor innentől te álomvilágban élsz, és hiába próbál bárki, nem fog tudni neked segíteni.

Igen, az lehet, hogy mondjuk az egyik tanítványa a töritanárnak nagyon jóképű, és mondjuk emiatt NEKI megadja a kettest az üres lapra. Igazságtalan? Igen.

Tudsz ellene tenni? Valószínűleg igen, ha elég kitartóan küzdesz jogi úton, akkor be tudod bizonyítani, hogy érdemtelenül kapott kettest, a töritanárt kirúgják, a jóképű srácnak pedig különbözeti vizsgát kell tennie mielőtt érettségire engedik.

Neked ettől meglesz a kettesed, ha továbbra sem tanulsz törire a következő tanárnál? Nem.

Mi akkor ebből a tanulság? Ha kettest akarsz töriből, akkor bizony egy minimális energiát rá kell szánni, VAGY nem panaszkodni, ha megbuksz belőle.

Párkapcsolat ugyanez. Ha nem születtem valami olyan adottsággal, ami nagyon vonzóvá tesz engem a másik nem szemében, akkor bizony nekem vagy több energiát kell tennem abba, hogy kiemelkedjek olyan területeken, ami vonzalmat ébreszt, vagy el kell dönteni, hogy nekem ez nem éri meg, hogy ennyi energiát beleöljek, ezért kussolok, és élem egyedül az életemet.

Neked pl pénzed van. Írtad szívesen yachtozgatnál. Miért nem kezded el kicsiben? Először csak megszerzed valamilyen általad kedvelt vízi járműre

a jártasságit (ez kb a jogsi megfelelője, csak máshogy hívják). Legyen az vitrolás, vagy motorcsónak, stb. És bérelsz járművet nyaranta. Kimész a Balaton közepére mondjuk egy vitorlással, lehorgonyzol aztán ott sörözgetsz.

Amit semmiképpen sem tudsz megúszni: emberek közé kell menni, ismeretségeket kell kötni, és az így megismert embereken keresztül lehet esélyed partnert találni. Otthon a 4 fal között erre SEMMI esélyed nincsen.

2023. márc. 25. 11:27
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!