Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi unalmas életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi unalmas életet él a nők mércéje szerint és ezért nem kap nőt akkor mit tud tenni?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi aki 31 éves, átlagos kinézetű, sikeres karrierje van, de a nők elmondása szerint unalmas életet él mert nem jár el ide-oda hétvégente, stb., amit persze megtenne ha találna megfelelő nőt maga mellé. De egyedül minek mászkálna feleslegesen?

Hogyan lehetne ezt orvosolni?

2023. márc. 24. 17:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/267 anonim ***** válasza:
100%
Van ám sikeres és pénzes pasiban jóképű is. :)
2023. márc. 24. 19:07
 62/267 anonim ***** válasza:
100%
Shrek ha tényleg a jóképűség hiánya a bajod miért nem csináltatsz magadon néhány plasztikai műtétet, hogy olyan külsőd legyen ami már neked elég jó a csajozáshoz?
2023. márc. 24. 19:08
 63/267 A kérdező kommentje:

Persze, csak nekik szintén sikeres, okos, szép, csinos nő kell kapcsolatra. Nekem elég ha szép és csinos.

Mert ez nem így működik. A tudomány még nem tart itt.

2023. márc. 24. 19:11
 64/267 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes én több olyan csinos nőt is ismerek, akiknek átlagos pasijuk van, mert a közhiedelemmel ellentétben nem minden a külső. Ellenben ezek a srácok valóban átlagosak, értsd nincs rajtuk 20 kg plusz, nem alkoholisták, nem nézik le a nőket, nem tekintenek rájuk lábtörlőként, hanem valóban kedvesek, megnyerő a személyiségük. Ez az, amit te nem mondhatsz el magadról.

Francokat mondana rólad ilyet bárki is 1-2 randi után, hisz bármennyire is azt vizionálod, NEM tudod magad megjátszani és leplezni ezt a tömény nőgyűlöletet. Ezt rajtad kívül senki nem veszi be, élő példa a pizzás lány. Annyira jól megjátszottad magad előtte is, hogy rendőrt hívott rád. Hagyjuk már.

2023. márc. 24. 19:15
 65/267 anonim ***** válasza:
100%

#63: "A tudomány még nem tart itt."

Mármint hol? Bármilyen implant, eltávolítás, helyváltoztatás megoldható, ami az esztétikusabb megjelenéshez szükséges. Implant akár a test saját anyagából is (orrporc pótlás például a bordák széléről, hogy csak egy példát mondjak).

Vagy annyira torz formájú fejed van, hogy azon még egy plasztikai sebész se tudna változtatni?

2023. márc. 24. 19:15
 66/267 anonim ***** válasza:
100%
#64: neki nőben (akiket bevallottan árunak tekint) csúcsminőség kellene, de annyi pénze nincsen neki. Ez a fő problémája.
2023. márc. 24. 19:16
 67/267 A kérdező kommentje:

Ez érdekes lenne, hogy nem tudom megjátszani mivel elég sok nővel állok kapcsolatban üzleti szempontból is.

A pizzafutár lány más téma volt, de ezt már elmondtam, kár felhozni újra és újra. Őt nem egy klasszikus barátnőként akartam volna tartani.

Mutass már példákat ahol ez a végeredmény szép lett és nem mű. Te tényleg ilyen butus vagy? Meg azok is akik felpontoznak ezért?

Rengeteg példa van akik plasztikáztatnak férfiként és próbálnak másként kinézni és a végén nevetséges műanyagként néznek ki. Ne vicceljünk már egymással.

Golddiggerben kellene a csúcsminőség. Átlag nőben csak szép és csinos.

2023. márc. 24. 19:30
 68/267 anonim ***** válasza:
100%

"nem egy klasszikus barátnőként akartam volna tartani."

Gratulálok az állítólagos nagy IQdal sikerült háziállatként beszélni egy EMBER-ről.

2023. márc. 24. 19:32
 69/267 A kérdező kommentje:

Nem hallottál még ilyen kifejezést sem? Pl.: Béla csak szeretőként tartja Juliskát, stb..

2023. márc. 24. 19:34
 70/267 anonim ***** válasza:
100%
#67: szép, csinos átlagnőt te SOHA nem fogsz "kapni", vagy ha a pszichopatához méltó kutyakomédiáddal mégis sikerülne behálózni egyet (nem fog), pillanatok alatt levenné, ki is vagy valójában, és úgy otthagyna, mint eb a szaharát.
2023. márc. 24. 19:37
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!